Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young-Jin

Pytanie o orgazm.

Polecane posty

Gość Young-Jin

Na wstepie powiem, ze pytam powaznie, otoz z jakich powodow nie macie orgazmu?(nie watoie , ze sa tacy , ktorzy nie maja tego problemu) Nie chodzi mi tylko o samo pieszczenie? Co ma wplyw na dobry sex wedlug was?

ja raz mam orgazm raz nie...mam tylko wtedy gdy rzadko siekocham z facetem...a co potrzebnme??dlugie pieszczoty choc czasami i tak nie skutkuja... a wystarczy z ecos mnie zdenerwuje..szczekanie psa...otwierranie drzwi i staje sie chlodna jak klodqa i nie ma mowy bym nawet przyjemnosc czula

Gość Young-Jin
Dzieki, za szczerosc.Myslalm , ze jestem sam z tym problemem:)

Gość o jejciu ale problem
oj wspolczuje wam :( ja orgazm mam zawsze i to pochwowy :D

Gość RINTINTINA
w jakim humorze sa obydwoje partnerzy,co do siebie czuja,istotne jest tez miejsca,toczenie,czasem muzyka moze cie tak wkurzac ze nie mozesz sie skupic.MIALAM WCZESNIEJ KILKU WSPANIALYCH FACETOW-DOSWIADCZONYCH,PRZYSTOJNYCH,SWIETNIE ZBUDOWANYCH,KTORZY MNIE KRECILI FIZ A MIMO TO ANI RAZU NIE MIALAM Z ZADNYM Z NICH ORGAZMU,TERAZ JESTEM Z FACETEM KTORY JEST PRZYSTOJNY,ALE NIE TA JAK POPRZEDNI I TO ZNIM ZA KAZDYM RAZEM EST MI W LOZKU BOSKO,CHYBA TO KWESTIA DOPASOWANIA DOJGA LUDZI

to ty facet jestes?? no faceci nie zawsz emaja orgazm-erekcja to nie to samo co orgazm..i czesto to myla ze soba.. ale uwierz..kobieta musi sie nauczyc orgazmu..a facet ma to w genach;/

Gość o jejciu ale problem
tak jestem facetem i mam orgazm POCHWOWY hahhahahaha :O

Gość Young-Jin
Pytanie do Grossia jak sie nauczyc orgazu?Masz jakis triki?Byla bym wdzieczna:)

Gość XIARA
MYSLE ZE TO CZESCIOWO KWESTIA TEGO JAK DOBRZE ZNAMY SWOJE CIALO I UMIEMY SOBIE POMAGAC 9np wlasnymi paluszkami,gadzetami itp)

nie weim jak sie nauczyc..ja sobie pomagam jeszcz ebardziej zboczonymi scenkami...inaczej nie da rady.... wiadomo,samej latwo mi dojsc..gorzje to wpajac facetowi jak ma robic... nie wiem jak ci to wytlumaczyc....sama musisz dojsc do tego jak sie uczyc..to sprawa indywidualna..ja jestem wtrakcie nauczania bo nie czerpie z seksu zawsz eprzyjemnmosci mimo ze chcaialbym

Gość kolejny Doświadczony D
heh no mnie tez czasem cos rozproszy..ale przy intensywnych pieszczotach i takiej mega boskiej bliskosci z ukochaną to nawet na koncercie okowym bym doszedł :D raz lepiej raz gorzej tego sie nie wybiera ;) zalezy od klimatu i np czestosci uprawiania seksu, libido, sprawnosci, wypoczęcia itp :P

Gość tak tak tak to ja
ja nie mam orgazmu wtedy, gdy np. akurat nie mam wyjątkowej ochoty na sex, albo gdy gra wstepna jest krótka i słaba, albo gdy miejsce sexu jest nudne :) czyli głownie zalezy to od ochoty, stanu emocjonalnego bądź siłyu podniecenia