Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gad..

Co to znaczy..? Podono zenujace...

Polecane posty

Gość Gad..

Dostalam to na poczte ze zdjeciem twarzy kobiety... ale zupelnie nie rzumiem o co chodzi... Znajomi mówią, że są tym strasznie oburzeni.. ze to zenujace... Ale nie chca mi wytlumaczyc.. Podobno trzeba miec pojecie o Linuxie, zeby to zrozumiec... A tekst przy zdjeciu jest taki: EVERYTIME YOU USE EXT3 REISER KILLS A WOMAN (PLEASE THINK OF THE WOMEN) co znaczy te EXT3 ?? wytłumaczcie.......

Gość Gad..
zawsze kiedy użyję EXT3 wg wikipedii: domyślny system plików w większości dystrybucji systemu GNU/Linux opartych na jądrze 2.4 oraz nowszych. System ten jest rozszerzeniem ext2 i poza dodanym księgowaniem nie różni się od niego prawie niczym. Reiser koietę zabije... A ja nadal nie kumam....

Gość 1 zdanie
tez nie rozumiem

Reiser, to tworca systemu plikow ReiserFS, czyli \"konkurencja\" dla ext3. Zostal ostatnio oskarzony o zabicie swojej zony.Czyli EVERYTIME YOU USE EXT3 REISER KILLS A WOMAN (PLEASE THINK OF THE WOMEN) oznacza mniej wiecej, ze za kazdym razem jak skorzystasz z systemu plików ext3, to Resier zabije kobiete. Pomysl o tych kobietach. Mam nadzieje, ze teraz rozumiesz :)

Gość Gad..
tak, dzięki szpecjalista :)