Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakarkrakra

ide do dentysty mam strasznie spuchniety policzek

Polecane posty

Gość krakrakarkrakra

czy pomimo opuchlizny (nie moge nawet buzi calkowicie szeroko otworzyc ale da sie troche) dentysta wyrwie mi zeba czy nie? Da mi jakis lek na zejscie opuchlizny i bede musiala przyjsc jak zejdzie??? Pliss napiszcie moze ktos tak juz mial Ząb to dolna 6

na pewno dostaniesz antybiotyk a rwanko pózniej, nie zgadzaj się na rwanie teraz bo znieczulenie nie zadziała i bedzie boleć

Prawdopodobnie otworzy Ci ząb i przepisze antybiotyk, a do extrakcji umówi Cię w trzeci dzień przyjmowania antybiotyku. :)

Gość krakrakarkrakra
Prla: co to znaczy "otworzy ci ząb" :o?

Gość krakrakarkrakra
podszywacz zlituj sie :P wystarczy że mi szczęka ciąży :P ale o to otwieranie zęba to poważnie pytam- po co ma go dotykac w ogole? :( bedzie potem bolalo....

Weźmie malusieńkie wiertełko, takie, którego prawie nie widać i którym nic nie boli i przewierci maleńką dziurkę, żeby dostać się do komory zęba, w której powinien być \"nerw\", a u Ciebie jest ropa. No i ta ropa będzie już mogła wyłazić, zamiast wciskać Ci się w policzek. I poczujesz ogromną ulgę. Znieczulenie do tego niepotrzebne. Nic się nie bój. :)

Gość krakrakarkrakra
o bosh :( :o no to już sie boję :(

Gość krakrakarkrakra
o bosh :( :o no to już sie boję :(

Gość krakrakarkrakra
dobra. ide. jestem umowiona na 14 jak wroce to powiem kto wygral główna nagrode :P :O

Gość krakrakarkrakra
wrocilam :) cos tam mi pogrzebala i dala antybiotyk i pojutrze wyrywanko ;O :D

Gość kalibabka
a kogo to obchodzi

Gość krakrakarkrakra
xxx- no nie bardzo da sie cos zrobic bo tam juz prawie zęba nie ma :( W kazdym razie wszytskim dziekuje za wczesniejsze odp. bo bardzo boje sie dentysty a dzieki Wam sie szybko zdecydowalam i poszlam i nawet nie zdązylam sie tym faktem zdenerwowac za bardzo :) dzieki dzieki :)

Gość AAAA_kiro
idz idz konieczniedo dentysty a jak sie boisz bolu to polecam Ab-Dent w Olsztynie

Gość Skowron
Witam mam taki problem jedząc pizze ugryzłem ją tak niefortunnie że poczułem straszny ból.Gdy rano wstałem ból był nie do wytrzymania,tak było przez dwa dni ale jakos dalem radę.Nastepnego dnia spuchł mi policzek.Nie umiem otworzyc ust do szeroka,chyba zebrala mi sie ropa,gyd dotykam policzka czuje jakby mrowienie,a gdy mocniej przycisnę jakby jakbym coś mial w środku twardego.Lekarz przepisal mi antybiotyki ale niewiem co dalej,co mam zrobic,czy opuchlizna zejdzie.Proszę o szybką odpowiedz.Dziękuje