Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKŁAMAŁ MNIE CZY TO ZNACZY..

zawiedziona

Polecane posty

OKŁAMAŁ MNIE CZY TO ZNACZY.. - witam:) Jak samopoczucie? Racja, jak czlowiek raz sklamie to bedzie klamal nadal ale z drugiej strony nie ma reguly:) Ja nie ufam nikopmu do konca.....3eba miec oczka szeroko otwarte......kiedys sie przejechalam na ludziach i....po prostu stracg zaufac..nawet swojemu facetowi do konca nie ufam a to zle,bo powinnam mu ufac ale nie potrafie....mam juz cosik w sobie i juz:( zycze powodzenia:)

Gość jasne
Myśle,że twój facet czuje się osaczony. Gdybym musiał wysyłać smsy "już jade" albo "jestem już w domu" to by mnie to denerwowało. Facet potrzebuje troche swobody, pewnie wie że martwisz się o niego ale on chce zrobić coś po swojemu bez twojej wiedzy. Dla mnie to naturalna potrzeba. Pozdrawiam

Gość OKŁAMAŁ MNIE CZY TO ZNACZY..
hmmm czy czuje sie osaczony o to musze zapytac jego, moze cos w tym jest ale ja w moim zwiazku stosuje zasade ze wszystko dziala w 2 strony - jezeli on czegos wymaga ode mnie to ja egzekwuje to u niego... tez nie latwo ufgam ludziom wiec tym bardziej boli mnie to klamstwo ze zaufanie budowalismy przez dluuugi czas i nagle to wszystko peklo :(