Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majterklepka w spódnicy

dziewczyny majsterkujące - łączmy się

Polecane posty

Gość ** kasztanka
dziękuję jankesa, :) a powiedz mi jeszcze, jakie te wiertła mają rozmiary- i czy w ogóle mają..? wiertło ma taki rozmiar- jak kołek..? myslałam, że w sumie to wiercenie zajmie mi z minutę, ale wychodzi na to, że nie :) zobaczymy :)

Gość sannaaaaa
Ja również jestem zmuszona do radzenia sobie samej.Mój mąż jest stworzony do wtzszych celi jak to powiedziała kiedys moja tesciowa Moge się przyłączyć?

Gość ** kasztanka
czej sannaaa

Gość ** kasztanka
:) jak sie macha? :) 🖐️ 👋

rozmiar kołka jest rozmiarem wiertła , ale kup o jeden większe , bo poczas wkładanie kolka bedziesz mieć problemy . a i tak śruba rozepchnie kołek

Gość ** kasztanka
dziekijankesa :) świetna jesteś... przepraszam, że tak męczę.. ale jakie sąprzykładowe rozmiary kołków..? bo pójde do sklepu i będzie.... "yyyy.. chciałam kołki do półek..." -sie tym zbłaźnie..:) a nie lubie kupować takich rzeczy- bo reakcje sprzedawców- facetów sa najczęściej dziwne, a jak zorientują się, że nie mam o tym pojęcia- to przepadłam... :) :)

Gość sannaaaaa
To miłe z Waszej strony.Mam pytanie,w tej chwili jestem w trakcie remontu kuchni(no może zbyt mocno powiedziane) Czy ze starych mebli może odpaść okleina która teraz nakleiłam???

wez kołki ze sobą. ( ja tez tak zrobiłam) . to on ma się na tym znac nie my) ,\" poproszę wirtełko do nawiercenia odpowiedniej dziurki\" i od razu ci poda odpowiednie :D. ale na serio wez kołki ze sobą

Sana . jak stara okleina? . bo to może odpadać cos innego ,jesli meble naprawdę były stare

Gość sannaaaaa
Na stare meble nowa okleina!! Nie wiem czy przed oklejaniem nie powinnam jakos przygotowac mebli?

Gość ** kasztanka
dziekuję jankesa- niesamowita jesteś. teraz zmykam- ale jutro zajrze, poczytam do czego doszłyście w związku z okleina sannyyy :) trzymajcie się 🖐️ papa

jeśli meble są z litej płyty , to możesz śmiało , tylko ja dobrze odtłuść,przed oklejeniem

Gość sannaaaaa
Tak też zrobiłam ale ostatnio ktos mnie straszył że mogą odpaśc Dzięki.Będetu zaglądac czesto bo ciągle mam jakies problemy

Gość majsterklepka w spódnicy
witam radośnie dziewczyny, :)🖐️ i mam 2 pytania : przepaliła mi się drugi raz nowa żarówka z lampie na górze. Czy cos z tej lapmy jeszcze będzie? 2.nie umiem zamontować wiertła do wiertarki. Brat mi pozyczyl i skubnay nie pokazał jak się zakłada małe wiertło a musze w plłycie powiercić :( Wiertarka się nazywa kinzo..hmmm trochę jak ta woda toaletowa :D heelp anybody :D