Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda lenka

boli

Polecane posty

Gość magda lenka

boli, tak bardzo to boli tyle upokorzenia, wstydu, poniżenia, wszystko na własne życzenie, świadomie, i na NIC! ostatni raz walczyłam ostatni

Gość przejdzie Ci zobaczysz
czas goi rany

cokolwiek by to bylo daj sobie czas

oj,stanczyk,zawsze to samo

stanczyk, sory ale plujesz jadem na prawo i lewo...... z tak niska samoocena......daleko nie zajdziesz....

prawda ,prawda niestety on juz taki jest

ten okres chyba trwa odkad sie tu pojawiles...... moze jakas terapia ?? wykonczysz sie tak sie dolujac...

Gość magda lenka
w tym przypadku czas nie działa minął już ponad rok widać jestem przypadek beznadziejny

nic nie piszesz o szczegolach nie mozemy ci pomoc stanczyk,wyluzuj,daj die komus polubic;)

autorko... w koncu zadziala, wierz mi...... ja raz tez czekalam ...bardzo dlugo..... bardzo..... ale nie bede cie dolowac:) mozesz byc pewna ze.......minie 🌻

Gość magdalena-maria
Magdalenka, nie kalaj imienia, co? Facet, który upokarza kobietę NIE JEST DLA CIEBIE

Gość magda lenka
ileż można czekać ileż można tak życ minelo 13 miesiecy a ja czuje sie tak jakby to wszsystko bylo wczoraj nic nie pomogło - inne związki, wyjazd półroczny, nic, stoje w miejscu od roku, ciągle tkwię w tym samym punkcie chciałam napisać do niego ale co można napisać komuś kogo się rok nie widziało?! mam mózg w kieszeni i tyle

ja czekalam 3 lata.... i minelo... nie zycze ci, zeby trwalo to tak dlugo...... 🌻

Może po prostu wyślij mu życzenia - urodzinowe, imieninowe, z okazji świąt - jak wolisz. Mam ten sam problem, bo nie wiem jak po 8 miesiącach od rozstania nawiązać kontakt z moją eks i chyba tylko to mi pozostaje.

Gość weguifiuwehc
magdalenka, dlugo wczesniej z nim bylas???

Gość magda lenka
urodziny i imieniny to on ma właśnie za sobą najbliższe święto to święto zmarłych - to chyba kiepska okazja do wysyłania życzeń ;) do bożego narodzenia, jak tak dalej będzie, to zeświruję już całkiem chyba, że wymyślę jakieś święto dodatkowe...

Gość jaaaaaaa
kochana ja czekałam 2 lata. W końcu przeszło, chociaż było bardzo ciężko!Też szukałam okazji do kontaktu z nim, ale na całe szczęście byłam zbyt dumna, aby odezwać się pierwsza. Mam nadzieję, że w końcu zapomnisz, poznasz kogoś kto Cie pokocha, Ty go pokochasz i wszystko bedzie dobrze :) Trzymaj się!