Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19733333333

rozdarta .....

Polecane posty

Gość 19733333333

mam 33 i jestem \"wolna\" tylko czy \"wolna\"???? kocha mnie dwoch mezczyzn i ja chyba kazdego z nich kocham w sposob szczegolny...dlaczego los mi podal milosc w dwoch kawalkach...chce byc szczera i mowie im , ze taka sytuacja jest ale zaden z nich nie chce odpuscic ....ja nawet tego chyba nie chce...dzis spotkalam sie z jednym z nich i powtorzylam, ze wobec zaistnialej sytuacji nie moge byc z zadnym ....on wkoncu po walkach chce ustapic i szukac kobiety podobnej do mnie , wiem , ze znajdzie a mnie to boli:( drugi mieszka zagranica i jak pies ogrodnika..... jak mam znalezc rozwiazanie z tej sytuacji??? jak wybrac i nie myslec co moglabym stracic rezygnujac z jednego ...dlaczego ja tak mam? jestem niezalezna i swietnie radze sobie w pracy w domu itd a serce mi plata psikusy:( co ze mna jest , ze nie moge wybrac , co zrobic, boli mnie to przeokropnie .....i jeszcze jedno jesli wydaje mi sie, ze juz podjelam decyzje i zblizam sie do jednego z nich wlacza mi sie myslenie o drugim :( tesknie i zaluje , blagam niech ktos mi napisze cos z czego moglabym wyciagnac wnioski....nadmienie tylko, ze mam wysoka pozycje stanowiskową w pracy i podejmuje przetrudne decyzje a w zyciu prywatnym porazka :(

Gość 19733333333
..tak myslalam...sama musze sie z tym uporac

Gość już mam dość
ale jak Ci pomóc - powiedz !!! macie jakieś wątpliwości zawsze, dopiero jak tracicie to zaczynacie pojmować !!! Wy same nie wiecie czego chcecie.... brrrrr

Gość 19733333333
..moze.........masz racje , tak wlasnie jest ale ja nie potrafie podjac decyzji....

Gość już mam dość
wiesz co, dojdzie do tego że któryś z amantów pójdzie po rozum do głowy i stwierdzi, że nie chce tkwić w takim związku a wtedy... Ty będziesz z drugim a bez przerwy rozmyślać będziesz o tym pierwszym - bo może to , bo może tamto.... - i tak w koło Macieju nie można dwóch srok za ogon łapać !!!

Zrób tak, jak radziła Chmielewska, w którejś ze swoich książek - nie myśl o tym, że z jednym będziesz musiała żyć, tylko że z jednym będziesz musiała się rozstać! Podobno takie podejście ułatwia wybór. :)

Gość pfffffffffffffff
"wysoka pozycje stanowiskową", a co to jest? :-p

dopiero jak stracisz to docenisz to bedziesz wspominac wspolnie spedzony czas to bedzie ci jeszcze ciezej ...

Gość 19733333333
wszystko co tu piszecie jest wazne dla mnie bo faktem jest , ze sytuacja nie jest komfortowa, tu chodzi o ludzi, ktorzy czuja i maja z tego powodu przerozne stany...nie wykluczam tu i siebie...ciezko....

Przed wojna, moja babcia miala dwoch adoratorow i nie wiedziala ktorego wybrac, to byly takie czasy ze z pocalowaniem w reke trzeba byl oczekac kilka miesiecy wiec trudno bylo nawiazac jakas wiez, a przebywanie ze soba sam anasam nie wchodzilo w gre. Babcia poprosila o pomoc, przysnil jej sie tylko jeden, tego wybrala i byla z nim szczesliwa. Niestety, On czyli moj dziadek zginal na wojne i babcia juz do konca zycia, z wyboru pozostala sama. Twoj problem to nieumiejetnosc rezygnacji.