Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa_17

dziwne worki w nosie

Polecane posty

Gość aniaaa_17

niedawno zaczęła mi lecieć krew z nosa. byłam ciekawa czy to ze środka czy może z jakijs ranki iwec tam zajrzałąm. zauwazyłam w obu dziurkach takie worki, wypustki wychodzace z bocznych scian nosa. zasłaniały 3/4 dziurki. jeden z nich jest znacznie większy od drugiego. w dotyku oba są miekkie jak pęcherze z wodą.....zastanawiam się(może trochę głupio) czy kazdy tak ma? a jesli nie to co to jest?

to co opisujesz to wg mnie błona sluzowa nosa...a dokładniej jej obrzęk. wystepuje w zapaleniu zatok, jako reakcja alergiczna i w zwykłym przeziębieniu wiec nie ma powodów do obaw. tak mysle że o to Ci chodzi ale nie jestem pewna....

Gość ppppp
mnie sie kiedys czesto puszczala krew,ale tego nie mialam.wypalali mi za to zylki i juz nie leci:) musisz z tym isc

Gość aniaaa_17
mam katar ostatnio i jestem przeziębiona.tych polipów jakoś nie kupuję:o poszłam do apteki, powiedziałam o tym pani w apt i stwierdział że to obrzęk śluzówki. powiedziała że mam brać ibuprom zatoki i cerutin. do laryngologa i tak ide jutro wieć przy okazji o to zapytam...