Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieks

dzisiaj zobaczylam go z nowa dziewczyna i

Polecane posty

Gość dzieks

rozplakalam sie, a jednak nadal cos do niego czuje chcoiaz nie widzilaam go pol roku czasu.... wracalam do domu zaplakana mam zwalony dzien

no to .. masz to juz z glowy ... glowa do gory , teraz bedzie juz tylko lepiej ...

wspaniale, kolejna dziewczyna która skupia swoja uwage na zajetym facecie, dzieki takim akcjom normlni goscie niemaja u ciebie szans:-O

Gość dzieks
jakos nikt nie jest mna zainteresowany wiec .... jakie szanse?

Gość FFF5
Skonczony - pomyslalem o tym samym :o

Gość krakrakarkrakra
a jaka ta dzewczyna? ładniejsza o dCiebie? młodsza? mądrzejsza?

Gość FFF5
Nikt nie jest Tobą zainteresowany, skoro po półrocznej przerwie nadal czujesz cos do swojego ex. Nikt nie chce ryzykowac, ze do niego wrocisz.

Gość dzieks
ladna ale ja tez nie jestem brzydka roznica jedna taka , ze ja blondynka, ona brunetka, ja wyzsza, ona nizsza a dalej nie wiem czy madra nie wiem bo jej nie znam wolal ja, to proste myslalam, ze sie wyleczylam juz a tu taki klops:(

Gość dzieks
no ale to nie moja wina, ze cos jeszcze czuje mam wybic sobie go z glowy na sile? zobaczylam go i pojawily sie lzy nic na to nie poradze jestem zalosna:(

Gość dzieks
nie, 24 a co? pewnie sadzisz, ze tylko dla nastolatek takie akcje sa typowe bo czlowiek dojrzlay po rozstaniu dziala jak robot i nie ma juz zadnych uczuc???

Gość FFF5
Nie wiem, czy jestes zalosna, czy nie, ale nie chcialbym byc z dziewczyna, ktora idac ze mna zobaczy swojego bylego i sie rozplacze.

jak sie decydujesz na rozstanie to DEFINITYWNIE coś kończysz:-O tak ja to rozumuje, wtedy szukamy sobie kogos innego, a nie brczymy z powodu zazdrosci i starego uczucia, bo w człowieku zawsze cos zostaje

Gość dzieks
dlatego nie pcham sie w nowy zwiazek dopoki sie nie wylecze z dawnej milosci nie sadzisz, ze to w porzadku wobec innego faceta?

Gość dzieks
ja nie lece na niego, tylko odezwaly sie wspomnienia i czemu ktos ma byc skazany przeze mnie na samotnosc?

Gość piszecie tak
bo nie wiecie, co to miłość. Smutne...

no to sporo czasu jest... 🌻 dla Ciebie, wypłacz się porządnie, wyrzuć wszytsko co może go przypominać, przypomnij sobie dlaczego się rozstaliście i daj szansę komuś, kto może pomóc Ci zapomnieć i na nowo zakochać się;)

z maty słąba byłaś co?? patrz on jest 1 i ona 1 , ty też jestes 1 i ja 1 on ma teraz 1+1 i jesze + 1(twój, bo nie jestes w stanie byc z kims innym) a ja mam tylko 1 bo dla mnie zbrakło pary , byc moze przez ciebie, bo mnie odrzuciłaś bedec zpatrzonym w niego taki przykład, łapiesz????

Gość dzieks
nie muszisz mi tlumaczyc, zrozumialam ale , ale... nikt przeze mnie nie jest samotny bo na dzien dzisiejszy nikogo nie poznalam i nie ranie czy facet, kory jedzie autobusem i sie do mnie usmiecha , jest przeze mnie samotny? Nie ma dziewczyny, szuka kogos i co? Jaki mam wplyw na jego zycie?

wisi mi ona , już sie sparzyłem na tego typu dziewczykach:-O ale dzieki nim sa samotni facei na tym swiecie, one to napedzaja:-O

Gość dzieks
nie masz prawa mnie oceniac jestes jakis zrezygnowany jak widze

Gość Mortadela
Skonczony - tylko ze to niekoniecznie ona musiala zdecydowac sie na rozstanie, mogla to byc jednostronna decyzja

Gość dzieks
ale ty podales przyklad i na boku wieje od ciebie nienawisc wykorzystales moj topic aby odegrac sie na wszystkich dziewczynach