Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eulalia77

POMOCY czy nikt mnie nie słyszy?????

Polecane posty

Witaj :) Miałam podobną sytuację... Też czułam że jestem w ciąży (bolały mnie piersi i rosły) i 2 testy apteczne pokazały 2 kreski a mimo to jak zrobiłam test z krwi to wynik wyszedł 0,6 :( Mało tego!! W tym samym dniu dostałam okres! Ale przez następne 3 tygodnie nadal rosły i bolały mnie piersi ... Po zrobieniu kolejnego testu aptecznego który znowu pokazał 2 kreski postanowiłam ponownie zrobic test z krwi ... i tym razem wyszło 1772 czyli 5 tydzień ciąży :) Teraz zbliżam się do końca 5 miesiąca :) Jednak do dziś ani ja ani mój lekarz nie potrafimy pojac dlaczego wtedy test z krwi wyszedł tak nisko :o

a ja nadal nie mogę tego pojąć jak mozna dostać okres a potem byc nadal w ciąży, ktos mi nawet próbował wytłumaczyc i podesłał jakis link , w którym było napisane, że zagnieżdżeniu się jaja może towarzyszyć krwawienie, ale ani ono takie obfite jak miesiączka ani ono miesiączką nie jest, tylko jest spowodowane czyms zupełnie innym więc chyba nie można go nazwać miesiączką, czy może ja się mylę? he?

Akurat wtedy miałam krwawienie nawet bardziej obfite niż zwykle ... Już nawet lekarz podejrzewał naturalne poronienie ale okazało się że jestem w ciąży :) Moja ciotka miała normalny,comiesięczny okres przez pierwsze 3 miesiące ciąży ... Dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu jak nie dostała okresu ... ... a więc jak widac wszystko jest możliwe :)

Moja mama miał okres do 4 miesiąca ciązy. Idż do gg i powiedz mu o dwóch testach.Test na pewno sie nie pomylił i jesteś w ciąży.Gratuluję.

no ja słyszałam o takich przypadkach,tylko jakoś na logikę to się mi kupy nie trzyma, dlatego pytam :) chciałam spytać mojego gina ale zawsze zapomnę :)

O pomyliłam sie sorki. Ale z tym testem to prawda.Chyba że doszło u Ciebie do naturalnego poronienia i dlatego test z krwi jest niski.