Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia 719719

POMOCY !! PROSZE !! włosy !!

Polecane posty

Gość Monisia 719719

pomóżcie. Farbowalam włosy w niedziele i zamiast ciemnego szatynu wyszedł mi kolor CZARNY !! jestem zalamana ! myje codziennie wlosy by troche zmyc kolor ale to nic nie daje .Powiedzcie mi ja jaki i kiedy teraz ( oby jak najszybciej) powinnam ufarbowac wlosy by byc znowy szatynka !!

Gość jelesias
tak juz byla dzis taka madra, co jej wlosy odpadly u fryzhera, tez tak mieszaja, to Cie wkoncu dopadnie... a szczerze mowiac, badz cierpliwa, az sie kolor splucze.

Gość Monisia 719719
ah ale ja nie chce czekac pol roku az mi sie wkocu kolor zmyje ! powiedzcie kiedy ile odczekac dwa tygodnie miesiac aby moc ufarbowac bez zbytniego obciazania ich - czyt. aby mi one nie wyszły !!

są środki neutralizujące farby , powinnaś po nich wrócić do naturalnego koloru . nie wiem jakie w skutkach bo nie próbowałam . ale napewno znajdziesz taki w dobrej drogerii .powodzenia:)

Gość Monisia 719719
niestety nie stac mnie na razie na fryzjera wiec licze na sama siebie ! powiedzcie jakiego koloru mam uzyc?o ton jasniejszego tzn jasny sztyn?? no i poprzednio byla to farba z amoniakiem do dzisiaj cuchna mi nim wlosy czy teraz zasosowac jakiejs ziolowej ?? ( tylko czy jest taki hmm wybor odcieni brazowych?? )

jeśli w tej chwili masz czarne to nie rozjaśnisz ich domowymi sposobami w krótkim czasie ,wiem bo sama farbuje sie na granatowa czerń . nie masz innego wyjścia jeak tylko neutralizator koloru . pewnie drogie to , ale cokolwiek będzieszpróbowała rozjasniac wyjdziesz na rudo . nie stosuj rozjaśniaczy!!!! , a jasniejszy odcień farby nic nie da:(

Gość Monisia 719719
:( :( ;( ;( :( chyba sie zaplacze ;( ;( ;( :( :(

Gość evvela
Podobno szampony tzw. peelingi "ściągają" farbę, nie wiem, osobiście nie próbowałam, podobne działanie mają też szampony przeciwłupieżowe. Jeśli będziesz myć włosy codziennie w ciągu tygodnia, dwóch kolor powinien stać się jaśniejszy.

Gość evvela
Broń Boże potem nie stosuj farb ziołowych, efekt może być opłakany, może wyjść Ci jakiś dziwny kolorek.

Gość Monisia 719719
to co farba z amonikaiem, w ruch, po tych dwóch tygodniach ??