wrazliwa 72 0 Napisano Październik 25, 2006 po szwie operacji na dole brzucha !!!! 2 lata temu musieli mnie otworzyc bo mialam ropien i chyba dzieki nieudolnej operacji mam TO teraz dr Bakon specjalista gin- pol , leczenie nieplodnosci przyjmuje w Katowicach nr 601 888 534 naprawde polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irenka78 Napisano Październik 25, 2006 Dziewczyny, jak można stwierdzić endometriozę, czy robi się jakies specjalne badania, np. jakis szczególny hormon, czy można to wykryć dzieki badaniu USG? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrazliwa 72 0 Napisano Październik 25, 2006 glowne badanie laparoskopia i badanie krwi ca 125 ja mialam narazie robione ca 125 i podobno nie mam endo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba zalozyc sie o to Napisano Październik 25, 2006 a czy "tylko" krowtoczne miesiaczki moga o tej chorobie swiadczyc? Mnie nic nie boli jak mam okres,ale za to nie moge zajsc w ciaze...jeszcze jakis torbiel doczepiony do macicy...ehhh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrazliwa 72 0 Napisano Październik 25, 2006 ja mialam okres nprmalny , pierwsze 2 dni troche wiecej sie lalo , regularnie a do gina poszlam bo wyszla mi kula na szwie i on stwierdzil endo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieeeekiii Napisano Październik 25, 2006 ja mam juz schizy,ze nie moge zajsc w ciaze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maje Napisano Październik 25, 2006 Ja już nie wiem co mi jest, ale jak się ma skąpe @ to endometrioza raczej nie może być. Nie mogę znaleźć przyczyny skąpych @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrazliwa 72 0 Napisano Październik 26, 2006 TO MI PEKLO!!!!!!!!!! wyplywa krew z ropa , mama mowi ze to moze byc poprostu wrzod!!!! w dziwnym miejscu!! wizyte chyba przyspiesze bo sie boje , czuje ze wyladuje w szpitalu , dzwonie do niego popoludniu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrazliwa 72 0 Napisano Październik 27, 2006 lekarz powiedzial ze to jest skutek uboczny \" ropa\" przy endo ide do niego w poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nopppppppppp Napisano Październik 27, 2006 ja mam endo i rozpoznalam ja ,ze mialam nad ranem straszne mdlosci oraz dziwne przeszywajace bole przed okresem w okoicach jelita grubego:( Oprocz tego liczne zrosty na jajowodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inka81 0 Napisano Październik 28, 2006 Czesc dziewczyny! Mam 25 lat i w zeszłym roku w marcu zakończyłam leczenie endometriozy. Lekarz rozpoznał u mnie endometrioze jak miałam 23 lata, dosyć długo brałam danazol i jeszcze coś (ale nie pamiętam już nazwy). Strasznie się wtedy bałam, że będe miała problemy z zajściem w ciążę.... a właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w 5 tyg ciąży :) mam tylko nadzeję, że do porodu będzie wszystko ok/ Trzymam kciuki za wszystkie starające się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaYYY Napisano Styczeń 22, 2009 Prosze o telefon do dr. Gmyrek. Bardzo proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B.arbarella 0 Napisano Luty 27, 2009 Chcesz wiedzieć więcej o endometriozie? Zajrzyj na niezależny portal o endometriozie. www.endometrioza.aid.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zizi33 Napisano Marzec 21, 2009 Do annaYYY Dr Gmyrek nie żyje od września. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QMARTAQ3 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Witam ja mam taki problem mam 22 lata byłam u 3 lekarzy mam torbiel 3 na 2 endometrialna juz ponad poł roku i ona raz sie zmniejsza raz powieksza do tych rozmiarow nigdy nie była wieksza i lekarz dał mi na nia tabletki antykoncepcyje mam je brac dopoki nie bede chciała zajsc w ciaze jak sie zdecyduje na ciaze wyedy mam odzucic a o urodzeniu mozna myslec o operacji co wy na to myslicie czy nie bede miałą problemow jesli za ok 2 lata bede chciała zajsc w ciaze bo jak wiadomu dziecko to odpowiedzalnosc i trzeba byc w stałym zwiazsku zeby o tym wszystkim myslec (a tak naprawde to w przyszłosci bardzo chciałabym zostac mama) ale czy nie bedzie z tym problemow jeslij mam torbiel endometrialna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Ja sama nie wierzyłam w to, że akurat mnie się to przytrafiło, ale po pierwszym szoku od razu zaczęłam szukać dobrej kliniki, która zajmuje się leczeniem endometriozy. Trafiłam na Klinikę Galena i teraz jestem pod opieką tamtejszych lekarzy. Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru i polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach