Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiopl

ANTYCELLULITOWY KONCENTRAT CYNAMONOWY - CELLULIT STOP czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość uiopl

Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy to nie jest jakies naciąganie? jeżeli ktoś stosował będę wdzięczna za opinie.

Gość na tą chorobę
polecam tabletki,a nie żadne mazidła.

Gość uiopl
Fajnie że ktoś odpowiedział, dzieki :). A możesz mi powiedzieć jakie tabletki polecasz na tę przypadłość. Stosowalaś jakieś? Pomogły? Będę wdzięczna za komentarz

Gość na tą chorobę
sama nie stosowałam, ale wiem ,że są antybiotyki na to "dziadostwo":-) zapytaj lekarza rodzinnego,wiem,że w aptekach są jakieś pigułki na celulit,ale napewno będą droższe. poza tym pamiętam,żę siostra kiedyś była na antybiotykach a ja dorwałąm się do czytania ulotki i tam było napisane,że tabsy zwalczają celulit (ona miała je przepisane na zupełnie coś innego) poza tym masaż i picie dużej ilości wody :-)

Gość nie ma za co
pozdrawiam :-) i powodzenia w walce z wrogiem:-)

Gość picie duzej
ilosci wody? a moze byc herbata czerwona i zielona? dlazcego akurat woda ma wpływ na zwalczanie celulitu?

Gość a ja ja
poszukaj topiku na temat okładów z kawy z olejkiem cynamonowym. Skład jest podbny, a duzo taniej, choc bardziej kłopotliwe. Ja stosowalam, cellulit sie zmniejszył, ale powychodziły mi "pajączki" na udach, więc jeżeli masz do nich skłonności, to odradzam.

Jest tez prostszy sposób - ja dodaje olejku cynamonowego do balsamów do ciala i do żelu pod prysznic i do peelingu z kawy. Trzeba ostroznie, bo olejek cynamonowy mocno rozgrzewa - jedna kropla za duzo i leci sie pod zimny prysznic;) Ale bardzo polecam ten olejek. Można też robić domowe zawijanki na cellulit - smarujemy sie balsamem lub olejem naturalnym np z jojoby z dodatkiem kilku kropel olejku cynamonowego i zawijamy w folię i w koc. Siedzimy poł h tak. Naprawdę świetna sprawa - można byc po tym troszkę czerwonym ale to schodzi szybko jak tylko skóra ochłonie. Pozdrawiam:)

tak jest Chomiku ja też to stosuję i jest oki!!! balsam modelujący do ciała z cynamonem+ algi morskie, można kupić w Rosmmanie, chyba wszędzie?? ale ja polecam domowe sposoby, olejki eteryczne balsam do ciała, peeling z kawy, i ozcywiście foliowanie- też polecam, w gabinecie kosmetycznym foliowanie stoi 50-100 jeden zabieg, aby uzyskać efekt taki 10 zabiegów..... ja robię sobie 10 zabiegów, potem przerwa, dwa razy w tygodniu peeling z kawy- cialko super!!!! warto spróbować!!!! polecam

A ja znalazłam tez na Allegro super preparat na celilit!!! żadne tabletki ani balsamy mi nie pomagały a to pomogło. Detoren sie nazywa :))

Gość zwykla papka
ktorą możesz zrobić sama, mogę Ci podać przepis bo zamówiłam to i był dołączony

papka nie papka działa.......... jest zrobione i nie musze sie bawić a wcale nie jest drogi w porównaniu do kosmetyczki gdzie trzeba wydac na podobny 1 zabieg ze 100zł

Gość zwykla papka
Mieszamy: 2 łyżeczki kawy rozp., 2 łyżeczki imbiru, 2 łyżeczki cynamonu, 1-2 łyżeczek kakao. Całość zalewamy 2 łyżeczkami spirytusu i 2 łyżeczkami oliwy. W przypadku zbytniej gęstości można dodać wody. Smarujesz się, zawijasz w folię i siedzisz tak ze 20 min.

Gość Cat de Luxe
a po co to kakao?

Nie stosowałam tego preparatu co w temacie. A słyszał ktoś o zabiegu przeprowadzanym w Instytucie Urody New Look stop cellulit? Jest to podobno rewolucyjny zabieg, który poprawia metabolizm tłuszczów, więc nie działa jednorazowo, tylko dłużej się efekt utrzymuje. Wydaje mi się, że jakby dodać do tego odpowiednią dietę i ruch, to można się raz na zawsze pozbyć cellulitu.

Z tego co wiem to cellulit powinno się jednak zwalczać kompleksowo: czyli wewnątrz i na zewnątrz. Nie wiem co prawda czy tabletkami, ale z pewnością odpowiednią dietą. (na tym z resztą polega taki niezły całkiem program stop - cellulit - połączenie odpowiedniej diety - działanie wewnętrzne i zabiegów falami - działanie od zewnątrz).

Gość gość
SdZ0qL22WjtQNdi4aePMpKbT