Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

get lost

jeszcze tylko pare godzin i łykend....

Polecane posty

aby przezyc do 17:00 bo juz sie nie moge doczekac az sie wyspie w koncuuuuuuuuu..... ten tydzien był masakryczny

a ja tez mam robote zaplanowana, ale zawsze jakas nadzieja, że chociaz pospac bedzie można z godzinke dłużej....

Myrevin mnie wyjątkowo prowokuje...tylko nie wiem jaki masz w tym cel chłopie....pogadać to sobie możesz....

Wszyscy gonia Myrevina bo sie czepia i uważa sie za takiego mądrego jakby wszystkie rozumy świata pozjadał....widać tak się chłopak dowartościowuje!!!!

--> Pandeczka Kompletne pudło, co nie jest takie dziwne w twoim przypadku. Jestem głupi i masz to na pismie. P.S. Rozumu sie nie da jeść. Tak na wszelki wypadek cię z błędu wyprowadzam.

Gość pracoholiczka
ja siedze do 16:( umre tu chyba zaraz..

no to ja wam zazdroszcze, caly tydzien w pracy mam po 10 godzin a teraz jeszcze weekend szkola, goscie, porazka...

Myrevin >>>miałeś pracować??? :) Ksenia>>>>>>>> właśnie nie wiem cały czas mi śmierdzi a nawet Mc Donalda w moim miescie nie ma :O

o rany......... byłby ubaw niezły....... wszyscy by mysleli, że zaszłam w noc poślubną :)............ ale to nie możliwe :P P.S> Jak się jest w ciąży to śmierdzi coś cały czas pod nosem?? :O fatalnie

nie mam chomika :O ani innego zwierza :P i mam zamiar znaleźć przyczynę tego smrodu juz koleżanki w pracy obwąchałam :P (nie śmierdzą)