Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka23

kosmetyki firmy Evelline

Polecane posty

Muszę stwierdzić, że niestety ostatnio trochę mi się przytyło. Zawsze tak mam kiedy dużymi krokami zbliża się zima. no i niestety z związku z tym na moich pośladkach i udach pojawił się cellulit. Naczytałam sie o tych wszystkich mazidłach na wizażu, ale nie wiem który produkt firmy evelline mam kupić, tak zeby zwalczyć to cholerstwo. Poradźcie dziewczyny - zielony, fioletowy, biało-zielony czy bialo-niebieski?

jesli chodzi o ta serie to trzeba wszytskiego razem używać... A sama seria jak za takie pieniądze jest w miare w porządku

tzn, które mam kupić? Przepraszam, że tak męczę Was dziewczyny, ale nie chcę wydać kasy i być z tego niezadowolona.

na cellulit kup sobie taka specjalna gabke- tylko nie taka zwykla (bo sa takie co maja z jednaj strony delikatnie twardsza powierzchnie) tylko taka z bardzo ostra powierzchnia z jednej strony (nie umie ci tego do konca wytlumaczyc:() idz do sklepu i popatrz na gabki- moze rozpoznasz o co mi chodzi- taka z bardzo bardzo ostra jedna strona- jest rewelacyjna!!! mam taka i super masuje na poczatku troszke boli (tzn tak niepszyjemnie jest) ale potem rewelacja- i bardzo gladka skora jest po tym!!!! i do teho wlasnie jakis krem antycelulitowy!!!! ta gabka jest lepsza niz te wszystkie pellingi!!! zaden peeling nie daje tak rewelacyjnego efektu!!

Gość zielony jest super

Gość czerwony zielony zóty
biały, modny dzis się znowu stały... czerwony, zielony co tu kryc, dupsko bedziem tym se kryć... :)

tam gdzies na opakowaniu pisalo ze jest to specjalna gabka na cellulit!!! poszukaj bo naprawde warto!!!!