Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereferka

Nareszcie się pozbyłam tego okropnego CELELITU !!!

Polecane posty

Gość //////////
a ja nie mam bez tego..:P nie to, zebym sie chwalila;))

Gość figotkamarotka
Ja kupiłam detoren , ale nie wierzyłam , że uda mi się już pozbyć cellulitu. Cóż walczyłam z cellulitem długo. Dlatego jakie było moje zdziwienie , że detoren zadziałał !!!!!! Po prostu nie wierzyłam . Oczywiscie troche czasu mi zajeło, zrobiłam ze 20 zabiegów. Po każdym było coraz lepiej. Ale w te wakacje spokojnie wyszłam na plaże nie wstydząc sie . Dziewczyny to naprawde działa. to cud !!!!!!! :-) :))))))))))))))

Gość Marcia28
Daj spokój, dla mnie to strata kasy. Kupiłam Detoren i dostałam jakąś papkę ktora zalatuje cynamonem. Zabieg jest uciazliwy a i jeszcze trzeba owijac sie folią. To juz skuteczniejsze sa zwykle masaze. Nie ma sie czym podniecac. Polecam produkty Avonu przeciwcellulitowe.

Gość Karola-gość
Mam przepis na ten specyfik: 100 gr kawy rozpuszczalnej (100% kawy naturalnej) 4 opakowania mielonego imbiru 2 opakowania cynamonu 500 ml mleczka do ciała (najtańszego) folia spożywcza !! najlepiej podzielić to na pół żeby było świeże Składniki pomieszać (najlepiej zmiksować), nałożyć np na uda, owinąć mocno folią, zostawić na godzinę, potem zmyć i posmarować nogi kremem. !! Nie stosować przy żylakach i popękanych naczynkach !! jeśli piecze to znak, że działa. Stosować 2 razy w tygodniu, efekty już po 4 tygodniach