Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta XXI wieku

Niewygolony facet to i owdzie to jest prawdziwy mezczyzna a nie baba.

Polecane posty

Gość kobieta XXI wieku

Co o tym sadzicie. Ja tak uwazam. Srednia przyjemnosc miec faceta ktory jest caly wygolony i czesciej biega do kosmetyczki niz jego kobieta :O Facet ma byc facetem. Nie wiem co to za kretynska moda nastara na "pedalkow" (nie chce tu obrazic homo)

Gość kobieta XXI wieku
no moze i tak ale ja bym miala wrazenie ze kocham sie z kobieta. moze ja jestem inna ale nie pozwolilabym swojemu facetowi ogolic klaty, wloskow pod brzuszkiem i klejnocikow :) Nie mowiac juz o nogach bo znam takie przypadki :O

wygolony bo przegrał zakład. Depilacja woskiem jest bolesna sam sie o tym przekonał, teraz szanuje moje poświecenie. na codzień wolę gdy delikatnie drapie mniewłoskami, zwłaszcza tymi kreconymi.

obcy ja pierścionków nigdy nie zdejmuję:) jak miałam 19 lat to miałam śmieszną sytuację, bo usłyszeliśmy jak mama mojego faceta idzie w kierunku jego pokoju, a ten cholerny pierścionek zachaczył mi się o jego gatki:) za cholere nie chciał się odczepić, musiałam więcostro szarpnąć i zniszczyłam takie śliczne bokserki:(

Gość kobieta XXI wieku
musztarda doskonale sie z Toba zgadzam. jedni faceci po prostu to lubia i jest im wygodniej sie golic :)

Gość mam owłosiony tyłek
i cieszę sie ze widok ten pan jeszcze rajcuje. Pzdr. adam

Gość wygolony men
a ja jestem wygolony caly, bo moja luba nie zgadza sie np na lizanie odbytu czy jader gdy mam tam pełno włosow :O po prostu higiena 🖐️

Gość Piotr 28
Ja mam wygolone jajka i odbyt bo moja żona mnie tam liże a nad kutaskiem mała kępka włosków