Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojeju ojjeju ojeju

z jakich powodow kobiety chodza na samym poczatku ciazy na zwolnienia?

Polecane posty

Niech pracodawcy poczują ostre objawy na początku ciąży to zobaczą jak to jest. Może nie będą się dziwić.

A pracodawca ma sie- sluchaj tu juz nie chodzi o to czy to pracodawca czy nie ale o to czy ta osoba jest kulturalna i ma wyczucie. moj pracodawca nie robil zadnych problemow a nawet pokierowal mnie co mam robic- co gdzie zalatwiac. pracodawca placi tylko przez miesiac takiej pracownicy na zwolnieniu- pozniej zajmuje sie tym zus. wiec on duzo nie traci oprocz dobregoo pracownika- a skoro zalezy mu na tym pracowniku to powinien zachowac si eprzyzwoicie, a jeli nie zalezy too po co pytania- a kto teraz to zrobi

Gość holipcia
ta ostatnia wyopwiedz twoja, znajoma, abrdzo mnie podniosla na duchu :) za chwile mam rozmowe z szefem - strasznie sie stresuje... powiem mu, ze od poniedzialku musze isc na zwolnienie

Gość holipcia
cale rece mi sie trzesa...

kasik26 a próbowałas kiedys pracowac jak głowa ci pękała czy było ci niedobrze(nudnosc), czł nie moze normalnie funkcjonowac, widac nie masz dziecka bo nie rozumiesz jak czł sie źle czuje to albo sie meczy i próbuje pracowac albo idzie do lekarza Lily...masz racje 100% ja nie mam dzidzi jeszcze ale planuje i rozumiem złe zamopoczucie kobiet ze trzeba troche oddychnac na L4 jak sie źle czuja jak sie nudosci to chce sie \"umrzec\" zeby ulzyło a nie myslec o pracy....

kasik26 trzymam kciuki zeby sie udało z praca holipka--->🌻 trzymam kciuki, nic sie nie martw, coi ma byc to bedzie

Gość
niki puknij sie w głowke najczesciej sie nie chcepracowac, a ze w ciazy o zwolnienie nie trudno wiec sie doi ile si da

net ar powiem ci tak ....odwal sie, bo na nic innego nie zasługujesz! gdzie sie nie pojawisz zaraz leca obelgi .... a prośby o zmiane tonu u ciebie jak grochem o sciane, śmiech na sali !!!! masz swoje lata a głupia jestes jak stodoła bez siana(pewnie naewt nie wiedziałas o tym) to już wiesz !!!!!!!

Gość holipka
uff, przezylam :D szef byl nadzwyczajnie mily i w porzadku :D

Gość
a głupia jestes jak stodoła bez siana ................i kto to mowi???chodząca madrosc! ty masz skleroze... juz mi ten tekst pisałas wez sobie rexetin i wyluzuj dziewcze takie tematy jak ten to moje ulubione!!Przeciez wiesz ......niki!;) Znajoma ---ja ciebie tak lubie ze u mnie miałabys macierzynski 3 lata!! A co !!!!!!Jak szalec to szalec! A u mnie w pracy mogłabys sie wykazac Oj bo masz predyspozycje do ....wiesz!

Gość holipka
ale net-at to nie byl temat w stylu: lepiej chodzic lub lepiej nie chodzic na zwolnienia... tylko temat: co powiedziec szefowi na poczatku, jezeli wiem, ze ide na zwolnienie, ale nie ze wzgledu na zdrowie, tylko inne obowiazki.. nie wiem czemu poszedl w kierunku oceniania tych co ida na zwolnienie i tych co nie ida...