Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postrach wampirów

depilacja twarzy

Polecane posty

Gość postrach wampirów

powiedzcie dziewczynki, czy moge bez obaw usunać sobie włosy z twarzy woskiem? mam takie ciemne owłosienie po bokach, obok uszu. brzydko to wyglada :( czy nie bedzie to potem odrastac ze wzmożona sila? o wloskach na brodzie juz nie wspominam, bo na to tylko penceta:(

Gość postrach wampirów
nikt nie miał takich doswiadczeń? tylko ja jestem z takim ptroblemem?

Gość ja tez tak mialam
tez tak mialam ja je najpierw obcielam troszke nozyczkami skrocilam a potem wydepilowalam plastrami z woskiem pamietaj aby skora byla czysciutka przed zabiegiem prztrzyj ja tonikiem a po rowniez tonik lagodzacy i krem najleppiej jakies antyalergiczne wiadomo po zabiegu skora bedzie zaczerwieniona jesli zrobisz to niesprawnie moga sie nawet zrobic takie zatarcia jak po starciu naskórka najlepiej zrobic to wieczorem po kąpieli by skora przez noc miala czas troche sie wygoic

Gość ja tez tak mialam
no i trzeba to co jakis czas powtarzac co jakies 4-6 m-cy u mnie odratsaja ale nie sa takie widoczne jak kiedys pozdrawiam jak masz jakies pytania to pisz:)

Gość postrach wampirów
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. boje sie, ze jak sobie wydepiluje woskiem, to pociesze sie gladka skora gora 1 tydzien, a potem bedzie masakra. twarz to nie nogi, niestety:( dlatego dziwie sie, ze jedna z was co pare miesiecy powtarza zabieg. a moze lepiej u kosmetyczki to zrobic? niestety na laser mnie nie stac poki co:(