Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej nie altruistka

mam pomysl!

Polecane posty

siedze w domu, nudze sie.. jestem mloda przyszla mama:) pomyslalam ze moglybysmy sie tu zapoznac i wymienic nr gg.. najpierw napiszemy cos o sobie.. zrobimy taka baze.. pewnie jakies dziewczyny "przypadn "sobie do gustu".. tzn beda je laczyly te same problemy, beda mialay wspolne zainteresowania.. beda do siebie podobne charakterkami.. co Wy na to? bo ja chcialabym poznac dziewczyne niemal tak walnieta jak ja;)nie cnotke-niewydymke, nie nawiedzona mamusie ktorej kupka dziecka przyslania caly swiat..poprostu mloda dziewczyne- mam 25 lat, najlepiej mezatke, ktora jest zwariowana, moze wymienic sie doswiadczeniami..i dla ktorej nie istenije temat tabu.. aaa i jeszcze jedno- mam jedna wielka wade;) klne jak szewc:P:P

Gość abcdefghijklmn
mno to wymyśliłaś!

niezla jestem, nie?:P

wow:) widze ze macie zajebiste poczucie humoru:D :P gratuluje:P

Gość bimboo
tu same cnotki niewydymki. prócz mnie oczywiscie

Gość doktor poopka
Rzeczywiście klniesz jak szewc!

Gość i ja dodam ze
które poczeły niepokalanie

nie no spoko:P jak tak to sorry.. ide na ero tam sa wyuzdane:P:P

Gość doktor poopka
Trzeba było tak odrazu...

Gość no ale to wszysko
jest w tych topikach z terminem .. wejdz na topic gdzie sie spotykaja kobiety co maja rodzic w tym miesiacu co ty i tam sie zapoznaj:) one tez tematow tabu nie maja i na pewno ktos ci tam do gustu przypadnie!! powodzenia!!

sorry za takie pytanie ale pierwsze co to nasuwa mi sie- szukasz kolezanki do pogadania czy przyjaciolkio do blizszego poznania??? a dziwisz sie ze tu sa mamusie ktorym kupka zaslania caly swiat??? to macierzynstwo - choc czasem \"niezdrowe\" . ja kocham mojego synka nadzycie. moje szalenstwa skonczyly sie dawno temu- to co przezylam to moje:D nie zaluje ze bylo nie zaluje ze sie skonczylo sluchaj - wychodzisz do pokoju ludzi i mowisz- chce poznac przyjaciolke. czy tez wchodzisz i zaczynasz rozmawiac a pozniej wymiana numerami??? sa tu fajne tematy gdzie mozna poznac fajnych ludzi, sa tu glupie tematy gdzie tez mozna poznac fajnych ludzi:D ja nie klne- nigdy nie potrafilam:D nawet w pismie mi trudno:D zycze ci powodzenia w poznawaniu znajomych i gratuluje odwagi:D