Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jattamannkka

Co pisaliscie w pamietnikach???

Polecane posty

Gość jattamannkka

Co było wtedy bardzo wazne, a z czego teraz sie smiejecie...

Gość lajkoniczeeek
ja glownie opisywalam swoje nieszczesliwe milosci, ale nawet teraz jak to czytam nie jest mi do smiechu, bo nadal nie moge sie szczesliwie zakochac!!!!

ja pisalam pamiętnik jak byłam smarkulą z podstawówki. Płakałam, jak skończył się mój ulubiony serial (\'Paloma\') i streściłam całą jego fabułę w pamiętniku :P

Gość madzialenkaaaa
Ja też pisałam pamiętnik...niestety głównie wtedy,gdy było mi bardzo źle :( Czasami powracałam do niego i czytałam wcześniejsze streszczenia dni...3 lata temu spaliłam cały zbiór \"kiepskich wspomnień\",bo chciałam zapomnieć o przeszłości...nie udało się...nie da się skasować pamięci...a szkoda...

Gość ooooooooooooooooooojj
chyba kazda z nas pisala mniej wiecej to samo :) ....."Dzis na mnie spojrzał"

Gość mała*v
Hahaha, "dziś na mnie spojrzał" to chyba rzeczywiście standard :D. Ja też w wakacje spaliłam swoje stare pamiętniki. To zdanie pojawiało się na co drugiej stronie, oczywiście towarzyszyła mu cała masa serduszek i innych duperelków :D

A ja swoje zachowałam.Dla córek by przeczytały jak wejdą w ten wiek\"dziś na mnie spojrzał\" i dla siebie bym pamiętala,że one mają te same problemy co kiedyś ja.

Ja chyba jakas odmnienna od dziecka byłam bo nigdy nie pisałam tekstów \"on na mnie spojrzał chyab go kocham\" :P prowadze ten sam pamiętnik już od 5 lat (kupiłam sobie mega gruby zeszyt) piszę go do dziś :P.Ale wracając do tematu to na samym początku opisywałam w nim jak krzywdzili mnie kolejni chłopcy,jak chciałam popełnić samobójstwo...Dobiero od roku stał się radosny ten mój pamiętniczek ;)

Dziewczyno i właśnie o takie wpisy nam chodziło.Czy nie widzisz,że to jest w \"\".Wszystkie pisałyśmy mniej więcej o tym samym.:-D