Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możliwe że przyszła mama

Pozytywny wynik testu

Polecane posty

Gość możliwe że przyszła mama

Zrobilam dzisiaj bobo test (37 dc) i wyszly mi 2 kreski. Piersi mam powiększone, mdłosci narazie nie mam. Zastanawiam się, czy taki test jest w 100% wiarygodny?

Gość radaaa
zrób jakiś drugi zanim pogrążysz się w euforii/rozpaczy :)

Gość 17latka
ja też miałam ten test. wyszedł pozytywnie, poszłam do lakarza i to już jest 7tydzień. gratuluje:*:)

Gość Ajajajajajjj
17-latka! Jesteś! Jak tam u Ciebie? Czy już w porządku?

Serdecznie gratuluję :D Mojej kolezance też wczoraj wyszedł test, po 4 latach starań :D

Gość 17latka
tak. w sierpniu skończyłam 17lat:) moi rodzice już wiedzą a dzisiaj mi się dowiedzić tesciowa:/ mamy zariar z moim chłopakiem wziąć ślub a ze mną jest ok. tylko rano troche mdłości, piersi mi urosł mi ogólnie jest spoko:)

Gość Ajajajajajjj
pytam, bo byłyśmy na innym topiku założonym przez Ciebie. Cieszę się, że jest ok, bo byłaś smutna, jak tWOJA MAMA, CZY ZAAKCEPTOWAŁA FAKT, ŻE ZOSTANIE BABCIĄ?

Gość 17latka
dowiedziałam sie teraz we wtorek. moja mama cały czas płakała ale teraz jest ok. rozmowa o slubie jak to będzie w szkole przeciez jestem w 2kl. tylko to jest najgorsze ze mam jeszcze 5letnią siostr:))) a mama ma 39l itak troche głupio że zostanie babcia w wieku 40lat ale jest już wszystko ok. całe szczęscie. a ty ile masz lat Ajajajajajjj ?

Gość Ajajajajajjj
no, ja mam bliżej do Twojej mamy bo 31 :-) Nie podobało mi się na Twoim topiku jak te wszystkie panny porządnickie Cię jechały. Dlatego cieszę się, że wszystko się układa.Moja koleżanka w wieku Twojej mamy mająca syna w Twoim wieku również została babcią w sierpniu ale tam jest porąbana sytacja z rodzicami dziewczyny. No to trzymam kciuki żeby wszystko się układało. i żeby Twoje maleństwo było zdrowe i piękne.

Gość 17latka
no tak gadały nieźle na mnie:/ ale co to je obchodzi?? to jest moje życie. całe szczęście że istniejąjeszcze jacyś normalnie ludzie a Ty:) dzięki. mam nadziej że wszystko będzie ok. we wtorek ide lakarza

Gość Ajajajajajjj
no bo po ce te gadki, jak już się stało? Szkoda tylko, że tak szybko weszłaś w dorosłość. Jesteś taka młodziutka! Ja w Twoim wieku (wiem jak to brzmi :-) )dopiero zaczynałam randkować. Za to z drugiej strony fajnie być młodą mamą na wywiadówce w szkole...

Gość 17latka
no włąśnie. skoro już się stało to nie będę płakać. znajomi i siostra mówili mi o zastrzykach i o innych sposobach poronięcia ale ja nie chciałam. może gdybym miałą innego chłopaka ale jak mu o tym powiedziałam to powiedziała żebym urodziła i ja tak samo uważałam, chciała się tylko go poradzić bo tez ma coś do gadania