Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adunia

piątek wieczór a ja siedze sama w domu...

Polecane posty

Gość taka jedna kobietka
a mnie facet rzucił w tym tyg. i co mam zrobić, może zawsze już tak będę sama siedzieć?

Gość Martisha**
Adunia wiem, ze smutne, ale prawdziwe no ale kiedys los sie musi odmienic nie? poza tym nie moge narzekac, bo jestem zdrowa:) nie to co moja Mama w lozku chora lezy:O

I co teraz robicie? Ja właczyłam film na tvn-ie. Chociaz to mi pozostało;) he he.. Pomysleć,ze jestem dzis sama z własnego wyboru! Jaki człowiek czasem jest głupi:(

taka jedna kobietka - i jak sie czujesz? Pewnie przykro co? .. najgorsze są własnie piątki i soboty, po rozstaniu.

Gość Martisha**
permanentne odretwienie emocjonalne hehe dobre;) tez chyba przezywam obecnie ten stan;)

Ja dziś przeszłam samą siebie. Odbiłam od standardu.. i co mi pozostało? Piatek wieczór przy kompie. Boszesz.. cieżki los!

Gość Martisha**
Adunnia dokladnie mialam tak samo kazdy weekend zajety, ehhh to byly czasy:) jest co wspominac przynajmniej;)

Gość taka jedna kobietka
dokładnie tak jak m€wisz fajniutka, ale już się zdążyłam i zdołować i pocieszyć ( i tak na zmianę) Musimy myśleć pozytywnie:)

Się bawiło piło szalało ciagle poznawałam nowych ludzi super bylo podkreslam było...

Gość ktos na wygnaniu
czy jest sie z kims czy nie jest.... - zawsze to samo - SAMOTNOSC komputer, film, muzyka,ksiazka..... ilez mozna! wszystko zbrzydnie! No i na czym to nasze obecne zycie polega? Na rozdawaniu sztucznych usmiechow na prawo i lewo, na ukrywaniu prawdziwych odczuc, .........kto nam zgotowal taki los?

A pewnie! w koncu jestesmy piękne i młode. Trzeba sie cieszyc zyciem,a nie! Nie jeden piatek jeszcze przebalujemy, i nie jeden przemulimy w domciu ;)) Zrobmy chociaz cos pozytecznego... albo inspirujacego:> heh

Gość Martisha**
jedno sie konczy, drugie sie zaczyna:) jeszcze wiele pieknych chwil przed nami i zajetych piatkow:P alez dzis ze mnie optymistka;)

Gość taka jedna kobietka
ja jeszcze nie daję za wygraną, ale zobaczymy w niedz. Jak to mówią- połowa z nas się teraz świetnie bawi, druga połowa biadoli, czyli statystycznie każdy z nas jest w jako takim nastroju:)

Fajniutka moze podrzucisz jakiś pomysł?Powiem szczerze ze gdyby nie internet to oszalałabym w domu !

Gość ja tez siedze sam w domu
Adunia - czekam na sms-a ale nie wiem czy sie doczekam:( Ma napisac gdzie sie spotkamy... ale czy napisze?:( Stokrotka - ale zbieg okolicznosci... jak ja poznalem miala wlasnie taki nick i tez ma 24 lata...

Do ja tez siedze sam w domu:moze czasem nie warto czekac,tak mi sie zaczyna wydawać,wiem ze łatwo tak sie łatwo mówi,ale wierz mi jak bedzie chciala to napisze szybko

Gość ja tez siedze sam w domu
Adunia - latwo sie mowi:( Nie widzialem jej juz od lutego a tesknie za nia tak smao mocno jak kilka dni po ostatnim spotkaniu

Gość taka jedna kobietka
to napisz do niej pierwszy. Patrzcie tyle komedii teraz dają, czy to zbieg okoliczności?

Gość Martisha**
ja tez siedze sam w domu----> a moze ona tez siedzi i czeka na sygnal od Ciebie? NAPISZ DO NIEJ!