Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochłaniaczka

LUDZIE ALE SIĘ OBJADŁAM MNIAAAAAMMMMMMM

Polecane posty

Gość pochłaniaczka

ej byłam głodna i nie miałam pomysłu co zjeść :P i jak mnie nagle olśniło i jak już to zrobiłam to o mało orgazmu nie dostałam podczas jedzenia ej ;) wzięłam se 10 małych pieczareczek, obrałam ze skórki, posoliłam, popieprzyłam, dodałam jeszcze jakiejś mieszanki przypraw i wrzuciłam na patelnię (oczywiście na masełku) smażyłam jakąś chwilkę aż się zarumieniły po czym poodwracałam je kapeluszami do dołu a do tych wgłębień powkładałam kawałeczki sera topionego (ja akurat miałam ziołowy pod ręką) ej jak on się rozpuścił lekko to przełożyłam grzybki na talerz, na którym leżał już pokrojony, obrany ze skóry i doprawiony pomidor i połknęłam to wszystko w 30 sekund takie było pyszne ej :D mam nadzieję, ze mi ten pośpiech w jedzeniu nie zaszkodzi tym bardziej, że już smażę kolejną porcję mniam mniam mniam mniam polecam :D

Gość sie weź tak nie chwal
wiesz ile to kalorii ?? :P :P :P :P :P

Gość pochłaniaczka
phi akurat to mi zwisa ;) nie zamierzam odmawiać sobie takich przyjemności w obawie o kilka zbędnych kg :P

Gość sie weź tak nie chwal
no skoro tak twierdzisz to ok ale ja teraz sie ich pozbyc nie moge wiec moja rada - nie ryzykuj :D

Gość pieczarki mają
mało kalorii;) Za to reszta troche wiecej.

Gość pochłaniaczka
o nawet nie wiedziałam ze mają mało kalorii :D ale podobno sa ciężkostrawne i boję się o mój żołądek bo nie dość, że już późno na smażone to jeszcze tak szybko to pochłąnęłam że aż mi wstyd ;) a co do wagi - mam 167 cm wzrostu a ważę zaledwie 48 kg więc nawet jak przytyję to mi na korzyść wyjdzie :D

Gość uu
a teraz przylazłam i w amoku zjadłam ćwiartke chleba!!!! w kanapkach powiedzcie czy to dużo?

Ja tez mialam dzisiaj pycha kolacje: slatka z sera feta, pomidora, ogorka, papryki, cebulki, oliwy z oliwek i vinegret, to przegryzane z chlebem z szynka i majonezem... mniami!

Gość pieczarki mają
To fakt, sa ciezkostrawne. Ale przezyjesz:D Cwiartka chleba? Cośty, norma:D

Gość pochłaniaczka
to zróbcie sobie takie coś jutro na kolację ;) obiecuję, że bedzie wam smakowało pod warunkiem rzecz jasna że lubicie pieczarki mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ;) już druga porcja dochodzi :D :D :D : D

Gość pochłaniaczka
mniam teraz się nad trzecią zastanawiam ale to chyba lekka przesada będzie :P poczekam aż te mi dojdą do brzuszka bo dalej czuję głod ;)

Gość Ale coś łatwo orgazmy masz