Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maua chichuachua

były takie tematy, wiem,ale PROSZĘ niech ktoś mi odpisze - bardzo się denerwuję!

Polecane posty

Gość maua chichuachua

pewnie popadam już w paranoję.. zrobię test, ale dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.. czyli za 6 dni.. a już świruję z niepokoju.. proste pytanie.. w 6tym dniu cyklu (krwawiłam jeszcze) mój chłopak na chwilę wszedł we mnie bez prezerwatywy - krócej niż minutę.. na samym początku.. potem już normalnie, jak zawsze, z gumką.. od tego czasu upłynęły dwa tygodnie.. do okresu zostało mi 6 dni, mniej więcej.. tzn, mam dzisiaj 22 dzień cyklu. i zaczęły mnie lekko pobolewać piersi po bokach!! i jakby sutki są troszkę większe.. tzn piersi bolą tylko przy dotyku. czy to może być spowodowane zbliżającą się miesiączką?? czasem dostaję wcześniej, czasem później (26-29dni) ostatnio po 29 dniach, więc może teraz będzie szybciej.. tak się boję.. powiedzcie, duża jest szansa, że ta chwila we mnie.. i to w 6tym dniu.. (owulację NA 100% miałam w nocy z 14 na 15 ty dzień, objawy miałam bez wątpliwości, łącznie z bólem po owulacji w 16 dniu..) czy.. to możliwe, żebym była w ciąży?.. nie mam żadnych objawów poza tą lekką wrażliwością piersi.. nawet po owulacji mam wydzielinę coraz bardziej mętną i gęstą i jest jej mniej .. proszę, powiedzcie, czy jest duże prawdopodobieństwo?.. nigdy mi się nie zdarza taka nieodpowiedzialność.. ale.. już rok jesteśmy razem i tak raz chcieliśmy zobaczyć, jak to jest chociaż chwilę "bez".. nie mogę brać tabletek... i nie śmiejcie się, jeśli to głupie pytanie, po prostu jeszcze nigdy nie próbowałam tak "bez" ani przez chwilę.. bałam się wtedy, ale On nalegał.. i wiem, że już się nie zgodzę, bo za bardzo się boję teraz..

Gość madziara58
nie denerwuj się napewno w ciąży nie jesteś,a jak dalej bedziesz się bała to okres Ci się spózni z nerwów,oblicz sobie kiedy masz dni płodne dzieląc cały cykl na połowe i dodając z kazdej strony po 4 dni,głowa do góry

Gość maua chichuachua
no to w takim razie płodna bym była nawet licząc 5 dni od i po owulacji, od 9-10 dnia do 24.. a to było w 6tym.. dziękuję, podniosłam się na duchu :) :)

Gość AnnMiho
tez sadze ze masz bardzo bardzo male szanse aby byc w ciazy :)