Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i samotnosci

w zasadzie to mozna powiedzieć, ze wyję z bezsilnosci

Polecane posty

Gość i samotnosci

smutku, ze nie spelniam oczekiwan mamusi i ...jest do d...

Gość pomyśl o tym jak będziesz
miała 34 lata tak jak ja teraz inaczej może spojrzysz

Gość i samotnosci
co masz na mysli?

zrozumiesz

Gość i samotnosci
nie wiesz ile mam lat...

Gość i samotnosci
pomyśl o tym jak będziesz --->czujesz się samotny/a? dlaczego ? mozesz coś więcej napisac?

Gość i samotnosci
nie chcę tu analizowac swojej sytuacji, bo moje samopoczucie zjezdza w dół gdy o tym myślę....gadanie nic tu nie zmieni, ale jak chcesz poczytam co masz do napisania:)

Gość i samotnosci
Poza tym, juz zbyt wiele w swym życiu przeszłam.Dopiero niedawno zainstalowałam zamek w łazience chroniąc sie przed notorycznym wchodzeniem przez mojego tate do wanny.

powiedz jaki masz problem

a poza tym sądzę że jesteś młodsza to do Twojego wcześniejszego postu

Gość i samotnosci
jestem mlodsza, ale na tyle dorosła, żeby nie analizowac swoich spraw w nieskończoność w zasadzie rzecz polega na tym, ze zmieniam pracę, liczę na lepiej platną. równoczesnie mam mamę, która mimo ze swobodnie utrzymuje się sama zażąda ode mnie na pewno haraczu i wypomni mi każdą rzecz zrobioną nie po jej myśli (tzn.znajdę pracę a mama upomni się o prezent z tej okazji albo zgani, ze zrobilam nei tak)

Gość knieja
Powiem Tobie jedno 'i samotnosci', Stara niedźwiedzica tylko dwa lata wychowuje swojego potomka , kiedy potomek jest już dorosły i odchowany to: stara niedźwiedzica na skarpę góry zaprowadza potomka i po chwili potomek otrzymuje 'kopa w d.u.p.ę' i niech radzi sobie sam :)

Gość przerażacie mnie
w zasadzie nie bardzo zrozumiałam. masz mamę która żąda od Ciebie pieniędzy. jednocześnie jesteście niezależe finansowo od siebie. Więc co mieszkacie razem czy współuczestniczysz w jej utrzymaniu?czy to po prostu taki chory związek?

Gość i samotnosci
knieja ---powiedz to mojej mamie, któa musi miec kogos podporządkowanego i wymusza to na mnie prosba i grozba psycholog powiedzial mi, ze ona się nie zmieni ode mnie posluszenstwo jest egzekfowane, rozumiesz? jeśli mam zobowiązania finansowe a stracę pracę to nikt mi z rodziny nie pomoze, tylko zjedzie jak psa...juz raz tak bylo nie chcę o tym pisać, ale nie radzę sobie psychicznie w realnym zyciu, ze nigdy nie wiem czy zostane w rodzinnym domu nazwana kurwą (sorry) czy spytana "jak minął dzień"

Gość i samotnosci
dawno bym się odizolowała, ale pieniądze, jak muszę obecnie splacic zmuszają mnie do zaciśniecia zębów i przemęczenia się jeszcze trochę w tej horej sytuacji , bo kazde 100zł od ktorych placę procenty ma w tej chwili znaczenie

Gość i samotnosci
ja dostaję kopy przy kazdej porażce, dlatego są one dla mnie tak bolesne..mowię analizowanie tego nic tu nie zmieni martwi mnie tylko, ze odrzuca mnie od facetów-panowie uciekają od klopotów a potem gdy okazuje się, ze nie jest jednak tak źle ci sami panowie dążą do odnowienia kontaktów ok, kończę 🖐️milego wieczoru wszystkim:)

Gość Hermenegilda Dyndalska
bradzo mnie cieszy Twoj smutek . sama jestem smutna i pociesza mnie czyjs smutek i nieszczescie.