Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka1111

dyskoteki

Polecane posty

Gość martynka1111

poszlam wczoraj na disco , ze znajomymi, umowilam sie tam z takim kolesiem , na poczatku podrywaja mnie bramkarze (takie napakowane dresy):o , przyszedł znajomy którego tam poznalam, siedze mu na kolanach i gadam z kolezanka obok a ten zaczyna rozpinac mi stanik , ja sie go pytam co robi ! a on ze chce cos sprawdzić :o walnelam go tak w twarz( niby na żarty ;-)) , inna koleżanka wychodzi żegnam się z nią daje jej buzi w usta a ta mi język wkłada :o. I jak tu chodzić na dyscoteki , ludzią tam odbija.

Gość 555
jestem już stara ale widzę że się nic nie zmieniło

Gość martita18
aha mówisz ze poznałas faceta i siedzisz mu na kolanach ? hehe to nie dziwie sie co sobie o tobie pomyslał....:| hehe wiec chciał sie przekonac...

Gość martynka1111
a i jeszcze moj kolega z grupy , taki spokojny z dziewczyna od 5 lat , wielce niby zakochany , a moja kolezanka mi mowi ze ostatnio podrywal ja na disco , i jakies zboczony teksty do niej walił :o

Gość martynka1111
no to co że usiadlam mu na kolanach , chcialam pogadac z kolezanka , a obok niej nie bylo wolnego miejsca, ale nie uwazam że siedzieć koledze na kolanach to coś złego.

Gość martita18
hehe no ale wiesz pewnie mu stanoł i zaczoł swoje nie pomyslałas o takiej opcjii?

Gość martynka1111
nie , tam bylo pelno ludzi , to nie rozumie tutaj okreslenia zaczął swoje :o

Gość martita18
jak mu stanoł i sie podnicił to moze próbował jakiegos sposobu by cie wyrwac hehe wiesz faceci to gatunek niezrozumiany

Gość martynka1111
no to niezly debil , dziweczyna mu siada na kolanach a ten już sie podnieca , watpie chyba taki prymitywny nie jest i zna jakies bardziej interesujące sposoby na podryw.

Gość martynka1111
A potem poszlismy sie bzykac do kibla, fajnie bylo!!!

Gość szoruj spac dzieciaku