Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555

mężatki czy jeszce kręcą facetów

Polecane posty

Gość 555

czy mężatki są dla facetów atrakcyjne?

Gość 555
a kobieta która ma dziecko może jej otwory nie są już takie ciasne?

Do 40 każdą mężatkę bym dymał beż ograniczeń.Fajne cipeczki doświadczone i zadbane w sąsiedztwie mam ich parę i tak się mierze na nie czasami.może kiedyś je ciachnę. A Ty ile masz lat maleńka.

Gość 555
27 i nie jestem juz maleńka

Gość 555
no masz racje mówie o dwóch otworach z przyzwyczajenia...

...a Ty jesteśmężatka... po porodzie... jeśli tak to nie martw się... jesli kobieta..jest ok..to nikt jej w dowód nie zagląda... byle miala ochotę...i fantazję..

Gość 555
myśle ze mi jej nie brakuje ale dzięki za słowa otuchy czy czego tam..

Odpowiednie pozycje powoduję że otwory mogą być ciasne jak dziewicze dziurki. I wtedy penisek ma spoko no i cipka. Ale tobie tylko o te dziury chodzi ??

Gość 555
troche sie sprawdzam ale w ramach przyzwoitości poprostu czasami nie mogę sie opanować szczególnie po alkoholu nagle przy mnie znajduje się zawsze jakiś facet i np jakiś znajomy nagle rzuca sie na mnie... nie wiem czy zachowuje się w jakis dziwny sposób? może prowokuje ale az tak bardzo sie nie wysilam no chyba ze stanowie łatwy cel .no ale czy to facetowi wystarcza a najgorsze jest to że miałam spotkania 3 stopnia z ludzmi z pracy i teraz patrzymy na siebie jakgdyby nigdy nic?!

Gość 555
mój mąż mówi do mnie "bicz" w ozytywnym znaczeniu tego słowa chyba nie jest tak źle

Robiłaś to w pracy a powiesz gdzie bo ja też chce puknąć taką laskę tylko nie wiem gdzie planowałem w archiwum. A jak się ubierasz na imprezy seksownie czy raczej skromnie

nooo nie wiem co mam powiedzieć..hehe bo ja mam tez takie spotkania 3 stopnia .. zmężatkami również i z nimi nie ma przynajmniej owijania welny w bawelne mają ochotę i tyle..

Gość 555
to prawda wiadomo o co chodzi choc raz miałam wyzwanie pan powiedział ze on jest szlachetny i po alkoholu nie wykorzystuje kobiet zgadnij co sie stało? trwało to co prawda 2 godzingi ale gość wymiękł nie musiałam go atakować sam zaskoczył szlachetny... ale to był teścik

Gość 555
kiedys kochałam sie w pracy(ale jako panna) w kiblu na biurku u mojkego faceta a teraz nie kocham się z "obcymi" po prostu troche sie podotykamy itd. a na imprezy ubieram sie czasami sexy czasami normalnie nie ma to znaczenia bo zawsze sie ktoś nawinie

Gość 555
troche mnie przeraz ta hedonistyczna postawa ale tak na prawde nie chćę się zmieniać bo zycie jest krótkie a nuda łatwo dopada

i tak trzymac...a filozofia..i sex\\ to nie bardzo idzie w parze.. to pierwsze powinno dawać radość i spelnienie..a drugie..sam nie wiem...itojuż jest chyba filozofia

i tak trzymac...a filozofia..i sex\\ to nie bardzo idzie w parze.. to pierwsze powinno dawać radość i spelnienie..a drugie..sam nie wiem...itojuż jest chyba filozofia

Gość 555
obudziłam w tobie filozoficzna bestię!!!!!!!!!!

Gość wedel102
cały czas kręcą. szukam takiej mężatki z Inowrpcławia

Gość wedel102
z Inowrocławia.