Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm niewiem

Czy uraziłam jego męską dume???

Polecane posty

Gość hmmmm niewiem

SPotykałam sie z chlopakiem (babiarzem) duzo gadalismy na kazdy temat , ale on w koncu zaczol pokazywac ze jemu zalezy tylko na jednym , zeby mnie zaliczyc jak kazda inna , ja sie nie dawałam , calowalismy sie itd ale nic wiecej intymnego... Ostatnio na spotkaniu mu powiedziałam ze go kocham .... byka chwila ciszy i powiedział "wiedziałes' znamy sie dlugo zawsze mialak do niego słabosc.... Przez dwa tyg sie nie spotykalismy ale dzwonil tlu,maczyl sie gdzie byl co robil powiedział ze on mnie nie chcesz zaleiczyc jak te inne panny ze jestem inna .... Pozniej przestal sie odzywac w ogooe cisza... wiec mu napisałam ze w taki sposob on mi daje do zrozumienia ze juz sie ze mna nie chce spotykac i ze dam mu spokoj... Nie odzywal sie w gole po 2 godzinach zaczol dzwonic , ja pzrze 2 razy nie odbirałam , pozniej zaczelam sie rozlaczac dzwonil chyba z 15 razy a ja sie rozłaczałam.... Juz sie pozniej w ogole nie odzywał .... Zaluje tego ze sie rozlaczałam , ale teraz nie mam wyjscia ja sie pierwsza nie odezwe bo mu napisalam ze dam mu spokoj..... Jak myslicie urazilam go??? Zalezy mu skoro dzwonil do mnie , a teraz mu głupio????

Gość hmmmm niewiem
a dlaczego tak uwazasz??? ze co ze mam slabosc do niego ??

Gość przyznaje racje facetom
i jak oni maja wiedzieć do cholery o co niektórym z was chodzi paranoja

wydaje mi się, że nie powinnas teraz napewno ty dzwonic pierwsza tym bardziej,że to on przez jakiś czas się nie odzywał. z resztą faceci lubia kobiety niedostępne a nie takie które sa otwartą ksiązką. ile temu to było?

Gość lillka23
a czego ty sie spodziewałaś naiwno dziewczyno? Zszokowałaś faceta wyznaniem !! Przestraszył się i dlatego sie nie odzywał. Twoje rozłączanie sie to dziecinada. Jak dzwonił to widac chcial pogadac! Teraz już nie czekaj bo kto by dzwonił po takim rozłączaniu, jak chcesz to dzwoń i sie wyjasni!

Gość hmmmm niewiem
No tak mój bład ze sie rozlaczałam , ale onm dzwonil po tym moim wyznaniu jeszcze dlugo , tylko tak jakos nagle mu odwalilo i sie nie odzywal .... A nie odbierałam tel. bo nie mialam ochoty z nim gadac a teraz wlasnie tego zaluje bo jesem ciekawa co chcial powiedziec mi..... Teraz sama niuewiem co mam zrobic czy napisac wytlumaczyc sie czy ... sama sie nie mam odzywac....

Gość chyba lepiej dla niego
że nie odebralaś tego telefonu, dziewczyno dojdz z soba do ladu a potem dopiero pomyśl o facecie

To nie był błąd, że nie odbierałaś tych telefonów, ale błąd był w tym, że się z takim zadałaś. Dałaś mu tym samym do myślenia o tym, że jesteś taka jak inne - 🖐️

Gość hmmmm niewiem
wiecie co tu nawet nie ma sensu pisac.... same sie gubicie w tym co piszecie ..... Jestem taka jak inne tyle ze inne mu dały tyłka po 2 godzinach a ja goznam rok i do niczego nie doszło!!!! Nie macie pojecia co i jak jest....wiec dziekuje za takie odpowiedzi pffff

Gość hmmmm niewiem
hmmmm niewiem lizal mi patelenke ale to chyba nic zlego co nie?

Gość daj mu dupy i będzie zaliczona

Gość montie
'SPotykałam sie z chlopakiem (babiarzem) duzo gadalismy na kazdy temat , ale on w koncu zaczol pokazywac ze jemu zalezy tylko na jednym , zeby mnie zaliczyc jak kazda inna' - to przeciez Twoje słowa pomimo, ze nie robiliscie niczego intymnego. twierdzisz, ze nie odbierałas telefonow od niego, ale za chwile tego załujesz. 'Ostatnio na spotkaniu mu powiedziałam ze go kocham'. dziewczyno, jesli chłopak okazuje szacunek dla swojej dziewczyny to umawia sie z nią i jest. ten facet nie ma klasy. ty jej tez nie bo tesknisz za 'babiarzem'. czego ty w ogole chcesz?

Gość Hmmm niewiem
niewiem kto napisal z ta patela w kazdym badz razie nie ja!!! Ja wiem jaki on był i wydaje mi sie ze sie nie zmienil , laska mowi czułe slowka zalicza je i zostawia jak by nigdy nic , znam duzo dziewczyn ktorym juz tak zrobil... A ze mna spotykal sie niewiem czemu , moze mysli ze mu sie w koncu oddam skoro sie zakochałam... A klasy wy nie macie on sie jeszcze odezwie wiem o tym!!! Nirewiem czy chce sie z nim spotykac nie chce byc znow kolejna jego zdobycza.... alebo bede jedyna albo w ogole :P

Gość Olka6666666
Jezu,przestancie sie uzalac nad facetami...czy go urazilas? moze ,ale co on ma 5 lat i krecone loki? jak jest facetem i mu zalezy to na pewno bedzie sie starac ,ale jesli faktycznie jest babiarzem to zlapie pierwsza lepsza wolna-a za takim to w ogole nie warto czekac.

Gość niach niach
olej go goracym moczem.... wq koncu sam sie odezwie