Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narien

aha, czy nadzerka mozna zarazic partnera podczas stosunku? ,

Polecane posty

Gość narien

wiem na 90% ze tak ale wolalabym by c pewna..poza tym wolalabym, ezby to nie byla prawda, bo jesli jest zarazliwa to juz po fakcie...

Gość nie jest zarazliwa
to nie choroba bakteryjna tylko zarazone tkanki,pierwsze stadiu raka(oczywiscie jesli bedzie niezaleczona)

Gość pierwsze slysze
o tym, ze mozna sie nadzerka zarazic

Gość narien
moja kumpela ze studiow medycznych tak mi powiedziala. ze faceci nie maja zadnych objawow ale jesli sie z kims kochasz i masz nadzerke to on tez bedzie mial.

Gość w morde jeża
moja gin. mowila mi że mam malutką nadżerkę, ale na razie nie bedziemy jej leczyć, bo za mała... A le sie teraz przeraziłam jak zobaczylam napis RAK :o chyba pognam do niej

Gość nie jest zarazliwa
widocznie nie uwaza na zajeciach

Gość alu
a tak w ogole to skąd sie to bierze?

Gość nie jest zarazliwa
do w morde jeza-pisze tak bo samaw bliskim otoczeniu mialam przyklady kiedy kobiety umieraly na raka macicy i narzadow wewnetrznych ktory zaczal sie od zwyklych niedoleczonych zapalen i niedoleczonej nadzerki.nie ma czegos jak :mala nadzerka nie bedziemy jej leczyc"!!!!od razu powinna dac skierowanie na wypalankelub mrozenie!!!

Gość w morde jeża
to żeś mnie przerazila 2 razy bardziej! kurde wale do lekarza!

Gość nie jest zarazliwa
mam kolezanke,ma 23 lata tak jak ja,i jej pani ginekolog dosyc dawno,moze z poltora roku temu powiedziala,ze ma "malutka nadzerke",teraz dziewczyna ma III grupe w badaniu cytologicznym,i szanse na dziecko sa znikome-a miala to byc tylko "mala nadzerka".Moja przyszla tesciowa pozbyla sie wszystkich narzadow kobiecych,a zaczelo sie od nadzerki:(Dziewczyny,kazda z nas,nie zaleznie czy ma 20 czy 50 lat powinna robic raz do roku cytologie(wystarczy lekarza o to poprosic,maja obowiazek ale jak wiadomo-nie chce im sie)-kazde ziany wczesnie wykryte,nawet nowotworowe sa do wyleczenia!!!!!

Gość zgadzam się całkowicie
z powyższą opinią.

Gość anisza
A ja nadzerkę miałam dwa razy.Pierwszy raz w wieku 19 lat z wynikiem 2 i miałam wypalana drugi raz trzy lata po urodzeniu dziecka tez wynik 2 wtedy dostałam genalgin który mi nie pomógł następnie taki płyn (NESTATYNE) którym nasączałam tampony, niestety tez nic nie pomogło i pani doktor zdecydowała ze trzeba ją wypalic. Było to rok temu.Nawet nie zaproponowała mi nowszej metody leczenia nadzerki dopiero tutaj od was dowiedziałam sie takowa istnieje. Dzis byłam u ginekologa i niestety diagnoza: nadzerka i bardzo duzy stan zapalny! pobrała mi cytologie i przepisała METRONIDAZOL i NESTATYNE (w globulkach) spytałam co jest powodem tych częstych nadzerek odp: nadzerki to bardzo czesta dolegliwosc wsród kobiet i wpływają na nie zachowania seksualne oraz higiena hehhh brudasem to ja napewno nie jestem! no coż przyjdzie mi zmienic lekarza chyba .Co tym sądzicie???

Gość odpowiedź
nigdy nie mogłam uwierzyc w to ze sa na swoecie takie młotki jak autorka tego topiku żenujący jest brak wiedzy autorki

Gość vicky pollard
jejku, pewnie ze nie!!

Gość ZGADZAM SIĘ Z
"oDPOWIEDZIĄ" ZAPRASZAM DO POCZYTANIA I DO DOUCZENIA SIĘ I BŁAGAM PRZESTAŃCIE WYGADYWAĆ BZDURY !!!

Gość Hieronim Wrona
Mam usuniętą górną lewą szóstkę - czy partner może się tym zarazić??? :O P.S. Preferujemy anal

Gość arty
do "nie jest zarazliwa"-na zachodzie nie usuwa się małych nadżerek bo jest to niepotrzebna ingerencja osłabiająca mechanizm obronny-nasz organizm powinien bronić się sam,dopiero jeżeli się powiększy trzeba usunąć..z doświadczenia polecam krioterapie,a do powiększenia się nadżerki przyczynić się mogą znacznie pigułki hormonalne