Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: całkowitym brakiem szacunku Wiesz że mam takie poczucie humoru i czuje się przy tobie luzacko, źle rozumiesz szacunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 8 godzin temu Typ się przy tobie rozluzil a ty kija w dope wkladasz. Twoja wola kota źle robisz. Bo wygrywalas nie widzac tego chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 8 godzin temu Chcesz jednej z rzeczy która przeszkadzała mi w anastazji tej sztywności że się bałem nawet zazartowac seksualnie. Szacunek to jest wtedy gdy do mnie piszesz a ja odpisuje jak najszybciej. A nie żarty seksualne brak szacunku. Kręci mnie granie mega cnotliwej na publiku to bardziej pasuje do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 8 godzin temu Każda píerdoli że jest inna rozumie żarty a potem i tak się odpala jak każdy lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Ja nie czuje się winny że brak szacunku okazywalem myślałem że masz dystans i cie smieszom jak mnie moje z dopy teksty w środku tematów. Jak byłem nie pewny to dopytywalem na priv i zawsze było wszystko ok więc nigdy nie kupie tego powodu. Zresztą to z dużych liter to już było w momencie jak żeś obrazona o co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Nic nie poradzę a osobiście chciałbym tak móc do anastazi zartowac. Dlatego lubię te wszystkie agatki i dumba bo som głupie i nie trzeba się spinac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Ten monitor retro wyszedł cudowny efekt szkoda że tego nie widzisz kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Ja bym z tym nie miał problemów murem za lakom i wszystkich rozjèbal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Jeszcze dodam że kreowalas się na wyluzowanom laske a wyszło jak zwykle. Ciekawe w takim razie po co z małolat jesteś jak on jeszcze bardziej poryty niż ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Pewnie konduktor ci się marzy albo prawnik a musisz się znizac do malowanych i leżaków i tu jest prawdziwy brak szacunku dla człowieka. Mieć kogoś za gorszego nie widzieć wnętrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Jak każdy lachon marzy ci się pewnie związku na pokaz w fwb i intagrama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Ty mnie nie lubisz bo mam duże iq 180 i się wszystko domyslam w punkt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Takim leżak nie można manipulacji trzeba być szczera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu I to jest problem bo lachony lubiom manipulacji rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu 50 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: całkowitym brakiem szacunku To wywalanie prywaty do innych typów żeby im się przypodobac Wysmiewanie przyjaciela za plecami Itd itp Argen po tobie jechal na priv jak po burej suce a ja bronilem Wstydzić to ty się powinnas ja byłem uczciwy nawet anastazi nie dałem cię pogonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Przeanalizuj se wszystko sprawdz maila bo ja pytałem nie raz czy wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu I pomyśl nad sobą bo bym się tyle nie tlumaczyl mając wyjèbane w ciebie i uważając za nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 7 godzin temu Nadal uważam że foch jest o sexik i nie zmieniam zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisałam nie raz prawdziwy powód to niestety do ciebie nie dociera, mam w dupie to ile masz pieniędzy, nie potrafisz mieć szacunku do drugiego czlowieka, dla mnie wypisywanie na forum w moim kierunku teksty typu klekaj i ssij, wypnij się itd są całkowitym brakiem szacunku więc odwal się w końcu. Przemyślałem to i nie chce cie sztywniary. Nie wysyłaj hasła. Dla mnie elka to była elka. Niech się malowany uzera z kijem w dopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 6 godzin temu Wolę napisać głupotę i być pochapany bo mnie to bawi. Także napluj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, nocny kochanek napisał: Mitomanie twój ojciec był menelem co mieszkał w komunalnym ze starą i tam sie powiesił jak cie zobaczył po urodzeniu. Ale boli ... co że kiedyś przytule sto kola lub więcej za nic Sama ziemia pod dom budowlana warta dużo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, nocny kochanek napisał: Nic nie przytulisz bo to wszystko sobie w chorym łbie uroiłeś, już nie moge sie doczekać jak te grosze ci sie bedą konczyć co masz ale będzie kwik na forum xD Ja jak tobie zdechnie stara to będzie najwieksza beka jakom widzial internet Ja se dałem radę kilka lat przynajmniej ty nie dasz kilka tygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocny kochanek 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja jak tobie zdechnie stara to będzie najwieksza beka jakom widzial internet Ja se dałem radę kilka lat przynajmniej ty nie dasz kilka tygodni to patrz tu https://imgbox.com/cVGuKJvX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, nocny kochanek napisał: to patrz tu Za ipada pro 13 więcej dostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocny kochanek 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Naganiala analem gadkom jak miałem hosse i 25tyś mc, wtedy była wolna W to jestem w stanie uwierzyć, bo Ela tak jak Anastazja inteligencją nie grzeszy Edytowano 5 godzin temu przez nocny kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, nocny kochanek napisał: W to jestem wstanie uwierzyć, bo Ela tak jak Anastazja inteligencją nie grzeszy Gdybym został w nVidii i przeciekal spadki do dzisiaj miałbym 2mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocny kochanek 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Za ipada pro 13 więcej dostanę tu foto konta https://images2.imgbox.com/67/c2/Ac7xfIP1_o.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu Dzwine som laski bo tak to anal be a jak typ bogaty to chcom w dope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, nocny kochanek napisał: tu foto konta Zrób najnowsze obecnie jest nieaktalne u mnie pisze moje środki mój majątek Masz pecha bo trzymam 22 000 na 4.6% tam teraz jeszcze kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, nocny kochanek napisał: Ale nie zostałeś bo nie masz zielonego pojęcia o giełdzie, wolałeś Unity gdzie każdy wiedział że będzie spadać to ty jako jedyny pierrdoliłeś że będzie rosło xD To nawet ja zarobiłem dużo wtedy Nie miałem 3 lat wybrałem miłość do anastazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach