Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja czyli ona

Na poprawę nastroju !!

Polecane posty

Gość w morde jeża
ja jetsem panną i wcale mi nie poprawia nastroju cos w stylu: przy tobie drżą kobiecie kolana... :o hehe

Gość kasia.
ja czyli ona masz cos jeszcze ciekawego

Gość moja siostra
ma dzis urodziny:)jeszcze przez 5 min:)

Gość o jaaaaaa
niezle:):):) myslalam,ze sie nie skonczy nigdy:)

Gość klotylda.
taaa zwłaszcza jak sie ma tak na imie jak ja :( Klotylda- cóż za piękne i cudowne imię... Klotylda, masz wielkie i wspaniałe serce Klotylda, posiadasz niespotykane umiejętności! Klotylda, zaskakująca, pełna wspaniałych zdarzeń przyszłość to Twoje przeznaczenie! Klotylda, masz duszę nieposkromionego zdobywcy! Klotylda, drzemie w Tobie potężny ocean mocy i kreatywności! Hurra! Klotylda, dzisiaj jest pierwszy dzień całej reszty Twojego życia! :) Klotylda, ludzie którzy Cię otaczają, szanują Cię i kochają za to, kim jesteś... Klotylda, Twój ciepły uśmiech, to dla innych źródło otuchy i wiary we własne siły... Klotylda, Twoje mądre i przemyślane rady odmieniły życie przynajmniej jednego człowieka! Klotylda, istnieje ktoś, komu na Tobie bardzo zależy... Klotylda - ktoś z utęsknieniem czeka na moment, w którym ujrzy Twoją twarz oraz usłyszy Twój głos. Klotylda, ludzie Cię uwielbiają i kochają Twoje towarzystwo! :) Tak Klotylda, doskonale wiesz, jak troszczyć się o innych... Możesz śmiało powiedzieć: "Ja, Klotylda, czuję się szczęśliwy, bo często jestem świadkiem szczęścia innych." CHYBA POWINNO BYĆ SZCZĘŚLIWA :( Klotylda, dzięki Tobie świat staje się lepszym miejscem! Klotylda, na czyjej twarzy dzięki Tobie zagości dzisiaj ciepły uśmiech? Klotylda, na czyjej twarzy dzięki Tobie zagości dzisiaj ciepły uśmiech? Klotylda, kto dzisiaj dzięki Tobie poczuje się kochany? Klotylda, ludzie kochają ludzi takich jak Ty!! Która kobieta Klotylda - dzisiaj, dzięki Tobie - odkryje w sobie nieznane pokłady kobiecości? -"Klotylda, Ty OGIERZE!"- -"Klotylda, Ty OGIERZE!"- -"Klotylda, Ty OGIERZE!"- -"Klotylda, Ty OGIERZE!"- :) Podobało Ci się? [od nowa] NIE! NIE PODOBAŁO MI SIĘ! DLACZEGO? BO TO G***O PRAWDA! :(

Gość gość
Kilka lat miałem beznadziejne samopoczucie . Z kazdym miesiacem było coraz gorzej .Co czułem ? lek, smutek, przygnebienie, miewałem mysli samobujcze, czasem te mysli przechodziły w czyny ( nałykalem sie trutki na szczury - oczywiscie wszystko zwrocilem,probowalem podciac sobie zyly ale w trakcie stchorzylem -znaczy nie do konca - zostala blizna ). Punktem zwrotnym było dla mnie oczyszczenie aury. Zawsze myślałem że nie ma dla mnie ratunku. Jednak oczyszczanie ze strony http://energiaduchowa.pl pozwoliło mi stanąć na nogi. Zacząłem mieć więcej energii w codziennym życiu, co przełożyło się na jego jakość. Chyba mogę wreszcie powiedzieć o sobie, że jestem normalny.