murb 664 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Też tak uważam i lubię. Wiele razy widziałam. Oraz superprodukcja jest dobra. Lubię cytować dialogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 83 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Właśnie, po co dziewczyna w dorosłym życiu, dlatego nie masz No ja chce głównie do sex a one tego podejście nie lubiom bo piszom że sex to 5% Dlatego tak bardzo rozumiem elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 8 Napisano przed chwilą 17 minut temu, JajâWywalone napisał: Gdy jakimś cudem ciebie nie było to było całkiem przyjemnie i nikt nie narzekał. działo sie tu coś ciekawego przez weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 66 Napisano przed chwilą Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No ja chce głównie do sex a one tego podejście nie lubiom bo piszom że sex to 5% Dlatego tak bardzo rozumiem elke Miło, że masz kolejną rzecz wytłumaczoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach