Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

co zrobic zeby rzesy sie nie sklejały??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

kobietki jak wy to robicie ,ze macie takie piekne rzesy,rozdzielone ,nie posklejane.... ja naturalnie mam dosc dlugie rzesy ale co z tego kiedy je maluje sklejaja sie,sa jakies dziwne takie pokrzywione :-(

Gość pytajacaaaaa
fajnie,ze ktos odpowiedział-wielkie dzieki!!! raczej nie,bo prbowałam juz prawie kazdego z wszystkich firm,nie wiem moze to wina tego,ze sa takie dłuugie ,sama nie wiem

Gość hie hie
ja tez mam dlugie dosyc i bez wzgledu na to jakiego tuszu uzywam ZAWSZE sie sklejaja-moj jedyny sposob na to to szpileczka i leciutko rozdzielam zanim wyschna

Gość pytajacaaaaa
szpileczke tez uzywałam hehehe ale one poten jak wyschna przewracaja sie na siebie ;-(

Gość hie hie
aha,moje juz po rozdzieleniu szpileczka jak zaschna to sie nie sklejaja i nie nachodza na siebie

Gość Mlagonek_
niestety to efekt bylejakości tuszu :/ kiesyś tez myslałam,ze wszystkie tysze sklepjaja rzęsy . Ale ops kupiłam Clinique i okazało sie ,ze jednak nie;). Ale to spory wydatek , wiec jednak dokąd sie studiuje czy uczy pozostaje szpileczka i wprawna dłoń :)

Gość koko szanell
a moze za duzo go dajecie:)...

Gość Szczoteczki do rzęs
W drogeriach można kupić takie malutkie szczoteczki do rzęs, rozczesujesz rzęsy i jest ok ! :)