Malowany 592 Napisano 5 godzin temu Legendarna kamienica zapisała się w annałach tego kuwidołu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Zayebali ziemniaki chlopu xD boskie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Malowany napisał: I już przestańcie mnie podrywać. Iskra mnie zaklepała. Może i świat się wam zawalił, ale nie poddawajcie się. Oczywiście, że szanse na znalezienie kogoś takiego jak ja, są raczej marne, ale to już nie mój problem. Zaklepać to sobie może w chowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: czego sie spodziewac po rapsowych pokemonach podworkowych spod trzepaka ehhh A ty czego słuchasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zaklepać to sobie może w chowanego Wyczuwam delikatną zazdrość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, xDxDxDxD napisał: A żebyście wiedzieli kto mnie zaklepał. 🫢 Mechanik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Pufsy halal tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zaklepać to sobie może w chowanego jego mozna najwidoczniej i Srelcie tez, te zwierzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wyczuwam delikatną zazdrość. Nie ladanie z jej strony. Powinna sie podzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Pomidorowe flips tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu kaszanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie ladanie z jej strony. Powinna sie podzielić czuc zapach putany i szlory od tych zwierzakow czy to Srela czy Sralowany, dobre to zwierzaki ale no wlasnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: jego mozna najwidoczniej i Srelcie tez, te zwierzaki Zależy jak zaklepała czy pałka pobiła i leży jej u nóg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie ladanie z jej strony. Powinna sie podzielić Ty zaklepałas widmoka. Nie każdy ma gust Miałaś łatwiej, bo nie było innej chętnej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zależy jak zaklepała czy pałka pobiła i leży jej u nóg? intryguje macica cionzowa nieustannie i jej przychlast sralowany fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: intryguje macica cionzowa nieustannie i jej przychlast sralowany fak Na żywo też jesteś taka wyszczekana? Czy siedzisz cicho jak mysz pod miotłą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jеrzy 2 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: Szepnęła słówko…trochę złe.. ale takie diabełki to ja lubię. Oj, lubię. I oczarowała… wyciągnęłam ją … historia potem się napisała sama. bo kto jak nie ona mnie zrozumie a teraz….tancze witaj milejdi słyszałem, że podobnie jak ja lubisz sobie golnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: kaszanka Salceson i baleron w rajtuzach 🫨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Na żywo też jesteś taka wyszczekana? Czy siedzisz cicho jak mysz pod miotłą? nie mam do czynienia z madkami romansujoncymi, ich simpami oraz z iskrami wyjałowionymi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jеrzy napisał: witaj milejdi słyszałem, że podobnie jak ja lubisz sobie golnąć I to jak. Ona myśli, że w poniedziałek jest jeszcze wikend. Melanżuje lepiej ode mnie, ale jest na mojej liście rezerwowych, więc odbij. Wstępnie zaklepana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 4 godziny temu Właściciel akademii jest mój, zapamiętać sobie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zayebali ziemniaki chlopu xD boskie A pisałaś wczoraj, że cykl o pięknym kraju ci nie odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: nie mam do czynienia z madkami romansujoncymi, ich simpami oraz z iskrami wyjałowionymi huh Ty pewnie z nikim nie masz doczynienia, bo z domu nie wychodzisz. Tylko z kotami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty pewnie z nikim nie masz doczynienia, bo z domu nie wychodzisz. Tylko z kotami. sprzedajem uczucia jak ziemniaki na targowisku tag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Malowany napisał: Ty zaklepałas widmoka. Nie każdy ma gust Miałaś łatwiej, bo nie było innej chętnej. O gustach sie nie dyskutuję zaklepałam tylko kolegów podczas zabawy w chowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O gustach sie nie dyskutuję zaklepałam tylko kolegów podczas zabawy w chowanego Ten chowany to chyba pod kołdrą był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: intryguje macica cionzowa nieustannie i jej przychlast sralowany fak Po polsku mozna bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ten chowany to chyba pod kołdrą był. W piwnicy u babci z ogórkami kiszonymi i sokami z wiśni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W piwnicy u babci z ogórkami kiszonymi i sokami z wiśni Ja się w chowanego bawiłem bardziej na dworzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja się w chowanego bawiłem bardziej na dworzu. Ja też ale tam się chowałam z kuzynem w piwnicy i piliśmy te soki I babcia nie miała soków na zimę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach