Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia_23

jak to jest z facetami?

Polecane posty

Gość edzia_23

mam pytanie a moze i ochote na pogawędkę jak to zachowują sie Wasi faceci:) mój np. zapewnia mnie że kocha a potajemnie domaga sie milych smsów od swoich kolezanek:( ale czy to sa koleżanki czy może ktoś wiecej???

Gość jak to sie domaga
smsów od koleżanek ????

Gość edzia_23
pisze cos w stylu.. czekam na milego smska na dobranoc:/

Gość edzia_23
najdziwniejsze jest to ze ode mnie rowniez:( ale jak odkrylam niechcacy nie tylko ode mnie.. a jak do mnie ktos pisze to sobie zartuje ze pewnie kochanek, jak sie dlugo nie odzywam to tez zaraz o cos podejrzewa..... nie wiem co o tym myslec... bo jest miedzy nami ok.

Gość jak to sie domaga
jeśli do koleżanek tak pisze to dziwne jest mój facet tego nie robi ( przynajmniej ja o tym nic nie wiem) ale gdyby tak robił to porozmawialibyśmy sobie " poważnie"

Gość edzia_23
hmm.. nawet jesli bym powiedziala ze o tym wiem... to bedzie sie wypieral:( niestety juz tak ma:(

Gość edzia_23
ja jestem tylko ciekawa czy ktoraś z was przechodzila cos podobnego i czy to mija czy moze sie poglebia?

Gość edzia_23
bo szczerze to mnie dziwi takie zachowanie, bo wydaje mi sie ze sobie wystarczamy:) i ta sytuacja mnie troche zastanawia i niepokoi:(

Gość Martisha**
mam nadzieje ze to prowokacja:O kobieto masz 23 lata! jak mozesz myslec ze to minie, czy Ci to nie boli ze on pisuje sobioe z kolezanka? wez albo z nim pogadaj albo zakoncz to zobaczy czy ty masz potrzebe wysylania "takich"smsow do swoich kolegow? pewnie nie, bo go kochasz, a on.... reszte dopowiedz soobie sama:O

zazwyczaj zarzucamy innym to, co sami staramy sie ukryć. Taka metoda, ze najgłośniej krzyczą Ci, którzy sami mają coś na sumieniu... Pewnie Cię kocha, ale to nie ogranicza go do monogamii - ale to moje zdanie.

Gość edzia_23
Martisha** to nie zadna prowokacja.. chcialam sie tylko poradzic a ty zaraz najezdzasz:/ forum jest zycie uczuciowe wiec chyba mozna popisac o rozterkach i podzielic sie uwagami. jesli nie odpowiada ci topik to po prostu zrezygnuj z czytania bede wdzieczna za niewpisywanie durnych komentarzy

Gość Martisha**
kocha i domaga sie smsow od innej? buhehehe jasne i co jeszcze? moze tez chce pocaunkow i seksu? :O

Gość malagga
Ciebie podejrzewa a sam.. dziewczyno weź sie zastanów

Gość edzia_23
Figazmakiem niby tak ale to chyba dotyczy jego: nie wiem czy odpowiednio zrozumialam: bo on jak sie okazuje pisze i mnie podejrzewa o to samo ze wypisuje do chlopakow,a ja nie mam czasu na romanse bo wydawalo mi sie ze juz mam tego jedynego:)

Gość edzia_23
Martisha** dziekuje za twoje komentarze ale chyba bedzie lepiej jak sobie powiemy do widzenia:P

Gość Martisha**
nie najezdzam tylko probuje ci cos uzmyslowic, ale widze ze masz klapki na oczach pytasz sie o cos wiec przedstawiam swoje zdanie, rozumiesz?

Gość popi
Boisz się najgorszego i nawet nie dopuszczasz tego do siebie Może ty nie powinnaś pisać na forum. Twój men to może nie być taki księciunio jak ci się wydaje

Gość edzia_23
Martisha** rozumiem

Gość Martisha**
do widzenie to sobie pwiedz swojemu kolesiowi ja bede pisac to co chce i gdzie chce ile ty masz lat? 17scie?

Gość Martisha**
a czemu z nim o tym nie podaszz? nie powiesz ze ci sie to nie podoba?

Gość edzia_23
bo to jest tez tak, ze jesli pytam czy ma jakies kolezanki z ktorymi sie spotyka to oczywiscie nie ma:( twierdzi ze nie ma potrzeby pisac z innymi... ale czy to nie jest typowa wymowka klamczucha:/

Gość edzia_23
Martisha** chyba masz ciezki charakter,ale ok akceptuje.. mam tak jak w nicku 23 lata,ale raczej powazny stosunek do zycia:pracuje studiuje itd facet ma 26 i rozmawiamy o wspolnym zyciu, tylko nie chcialabym zwiazac sie z ims i zeby sie potem okazalo ze to porazka:)

tak, to co napisałam było o Twoim facecie. Przeżyłam coś podobnego, tak bardzo mnie kochał, ze nie przeszkadzało mu to zdradzać mnie na lewo i prawo. Choc w oczy mi zaprzeczał, ze to ja jestem jego jedyną miłością, a smsy od koleżanek - przecież nie zabroni im pisać do niego :-o. Teraz, po latach wiem, jaka byłam naiwna. Jednego mozesz byc pewna - on się nie zmieni. A Ty ustal granice jego miłych rozmówek z \"koleżankami\" i powiedz, ze Ci to nie odpowiada. Jeśli tak ma wyglądać Wasz związek, to zeby nie dziwił się, gdy jakiś kolega do Ciebie napisze coś miłego. Każdy kij ma dwa końce, jeśli coś mu nie odpowiada, to niech Tobie też tego nie robi.

Gość edzia_23
Figazmakiem dzieki ze chociaz ty probujesz mnie zrozumiec

Gość edzia_23
Figazmakiem dzieki ze chociaz ty probujesz mnie zrozumiec

Gość edzia_23
Figazmakiem dzieki ze chociaz ty probujesz mnie zrozumiec(bynajmniej tak mi sie wydaje) wlasnie tego sie tez obawiam bo niby niewinne smsy a kto wie co pisza sobie wieczorem:( kurcze ja nie mam takich zapedow i nie pisalabbym tak do nikogo wiec moze dlatego tak trudno mi jest cos takiego zrozumiec:(

Gość edzia_23
wlasnie wszsycy pisza ze nie traktuje mnie powaznie i teraz jestem w kropce bo oprocz tych esemesow to jest facet miod malina, do rany przyloz