Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem.

kazaa - problem

Polecane posty

Gość nie wiem.

sciagnelam kazee, zainstalowalam i nie umiem sie obslugiwac :( dlaczego opcja "wyszukiwanie" jest szara, czyli nieaktywna? dlaczego wyszukiwac moge tylko w google, a nie plikow w necie jak w innych programach tego typu? niech ktos pomoze, prosze :)

Gość najgorszy program tego
typu:D, ale to już jest historia.Teraz tylko emule i utorrent :classic_cool:

Gość nie wiem.
a mnie właznie kazdy mowil, ze najlepszy, emule mam i nie jestem zadowolna. nikt nie doradzi, czemu kazaa mi nie dziala?

Bo teraz kaaza jest do wirusów :P Po z tym w Stanach mieli proces i aby mieć mżliwość ściagania to musisz płacic Amerykanom jakiś haracz, tzn. mieć wersję płatną. :)

Gość nie wiem.
dzieki, czyli odinstalowac :( a co polecacie, poniewaz potrzebuje kilku tego typu programow, gdyz rzadko znajduje to, czego szukam. pozawodzily mnie juz emule, shareaza, bear share, lime wire, ares (mam nadzieje, ze nie pokrecilam nazw ;) ) dodam, ze cche sciagac cale albumy raczej malo popularnych gatunkow. ktos poleci mi jakies spoko programy?

dlaczego bearshare Cie zawiódł??? dla mnie 1000% lepszy niż kaaza!

Gość nie wiem.
zawiodl, bo nie moge znalezc tego, czego szukam :( malo popularna muzyka, jak mowi nazwa - jest malo polularna ;) na emule czasem cos sie znajdzie, ale na bear share bywa ze 0 elementow :(