Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ból brzucha - chyba coś nie tak

Polecane posty

Gość

Czy to jest normalne, aby na początku wczesnej ciąży (4 tydz.) bolał brzuch, zwlaszcza jego dolna część??? Ten ból podobny jest , jaki odczuwa się podczas okresu - no może troszkę czassami się nasila. Do lekarza idę dopiero w poniedziałek i nie wiem, czy to jest normalne... boję się o maleństwo, czy dobrze się rozwija, czy jest to jakaś wada. Wczoraj już myślałam o najgorszym. Nie wiem co mam robić. Pocieszcie mnie, bo oszaleje:(

ej nie panikuj!!!! nic ci nie jest !!to normalne odczucie. Jeśli nie plamisz to wszystko jest ok!!! Pozdrawiam i głowa do góry

Gość
Kurczę bo się cholernie martwię... Tak chciałabym, aby wszystko było ok

Gość
praktycznie boli mnie cały czas. Najbardziej rano i wieczorem jest odczuwalny. Natomiast w ciągu dnia tak jakby pulsował

Mogłaś iść juz wczoraj do doktora. Jeśli się martwisz to lepiej jedz do szpitala.Na początki ciąży jest większa możliwość poronienia.Brzuch nie powinien cały czas Cię boleć,lecz czasami.Jeśli jest inaczej to może oznaczać ale nie musi poronienie zagrażające.To nieprawda że dopiero jeśli krwawisz to cos jest nie tak.Często jak zauważy sie plamienia jest juz zapóżno. Nie chcę Cię straszyc ale naprawde nie powinno się mieć bóli cały czas.