Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Dyskoteka Alfa w Mierzęcicach. Kto się dzis wybiera ????

Polecane posty

Chciałam zapytac czy ktos sie dzis wybiera do tego klubu dzisiaj ( WHITE PARTY) ??? Oraz co sądzicie o tym klubie ? www.klubalfa.com.pl :D

Gość mikke i donald 2
no ja byłem tam ostatnio. dzis sie wybierałem ale nie mam dojazdu. a szkoda, Bo klubik naprawde superrr :D:D:D Polecam!

Gość rozpoznałam na zdjęciach
kilka osób, ale to nie jest klub tylko zwykłe wiejskie dicho, młodzież strasznie niemodnie ubrana, dziewczyny białe ramionka staników spod różowych bluzek, chłopcy obnoszący się markami adidas i nike, do klubów nie wpuszczaja tak ubranej młodzieży,

hmm. Dyskoteka jest takim miejscem, na które chodzi kto chce, i jak chce ( oczywiscie bez przesady bo to nie klub nocny) A czy wg Ciebie.. na dyskoteke przychodzi sie ubranym na ,, galowo\"? Nie wiem na jakie dyskoeki TY chodzisz, i czy wogóle chodzisz ze ,, odkryte ramiona \" to ,, PRZESTĘPSTWO\" i świadczy tylko o ,, Wiejskości\" Powodzenia!

Druga miastowa zazdrosnica. WIEŚ sie przynajmniej umie bawic, w przeciwieństwie do miasta, w którym bez alkoholu i narkotyków nie ma zabawy... Ehh.. co za młodziez.. Współczuje..

zmierzałam tylko do tego, że nie jest to klub, ale dyskoteka, a to sporo różnica. A dziewczyny z wystajacymi ramionkami od stanika wyglądaja źle nie tylko na dyskotekach, ale w ogóle, kto to widział, żeby bielizna spod ubrania wystawała. A na dyskoteki nie chodzę, do klubów owszem.

Gość abandon
przejrzalem kilka fotek z witryny tego klubu przyznaję że wyruchałby parę dziewczyn stamtąd ;)

a czy ramiączka od stanika są takie ,, nienaturalne\"? Przeciez nawet przedszkolak wie, ze w skład stanika m.in wchodzą ramiączka wiec co w tym dziwnego ? Jesli bluzka jest na cieniutkich ramiaczkach to stanik ma prawo wystawac. Oczywscie jak kto woli. TO czy znajde kogos, kto dzis zamierza tam zajrzec :> ?

ramionka od stanika, jak i majtki są naturalne, ale na przykład w domu, w szatni, to są części bielizny, a niestety bielizna nie jest garderoba, która wystawia sie na widok

hmm.. ci, którzy twierdzą, że laski na zdjęciach są ubrane jak ze wsi.. ja nie widzę w ich ubiorach nic dziwnego ;/ oczywiście, nie jest modne ubranie skarpetek do spódnicy, ale to jak ona sie ubiera jest tylko i wyłącznie jej sprawą!!! Dobrze, że Ty nie ubierasz jak wioska.. !!!!! mam pytanko ;) a do millenium w prudniku ktoś się dziś wybiera?? :):):) albo chociaż, ma ktoś stronkę tej imprezy?? nie mogę coś znaleźć.. :)

Katie, dziekuje za ,, pomoc\" tej dyskoteki (klubu ) nie znam wiec nie moge pomóc. W kazdym razie życze udanej zabawy wszystkim tym, którzy sie gdzies wybierają albo siedzą w domku :) 3majcie się cieplutko o zobaczenia!!

czy ktos ma zamiar isc do Alfy do Mierzęcic na sylwestra ? Piszcie, to wazne :) P.s. Wstep 25 zł...

Gość Ona ..
NIkt ??? Niemozliwe.. :-(((

Oł maj gad... Ktoś z bliska, ale do alfy się nie wybieram... Skąd jesteś?? Ja z Siewierza;)

Ostatni raz w Alfie byłam jakieś 5 lat temu, ale widzę, że nic sie nie zmienia... Była to wiejska dyskoteka w remizie i jest nadal... Teraz pewnie tylko wiecej ludzi \"wspomaganie\" zażywa :/ I stronę mają beznadziejną :/

Gość klubowiczanka ---
Zrób lepszą, jesli potrafisz..

Gość suonko001
ODRADZAM odradzam i jeszcze raz odradzam dyskoteka gorzej niz wiejska laski na wsi sie lepiej ubieraja niz tam jedyny plus wizyty w tym klubie to zalew ze wszystkich ktorzy tam sie obecnie znajdują. W klubie oile tak mozna go nazwac oczywiście dzieci w wieku 13 lat w zwyż co 2 zaćpany lub tak pijany ze sie wywraca na parkiecie. Dotego brak kultury!!! fatalny powrot spowrotem. Juz nie wspomnie o DJ-u który ma przygotowanych TYLKO 10 SETÓW które grają na okrągło SKANDAL!!!!!!!! tak jest na głównym parkiecie bo na dance jest to cos w stylu wiejskiej przytupanki piosenki typu "jesteś szalona'', ''weź go do buzi'' jeśli ktoś uwielbia zabawy w gornie wieśniaków i buraków którzy nie wiedzą co to dobra zabawa normalny strój. a co do klubowiczanki to z pewnościa stworzyalbym owiele leprzy klub na poziomie

Gość zwyczajna ja ja
ale mi klub :P, to zwykłe wiejskie dicho :P:P

Gość ty aneczka82
skąd ty się urwałaś, naucz się najpierw ortografii dopiero innych pouczaj w zasadach postu

Gość ALFOWICZ
A MNIE SIE ALFA PODOBA MIESZKAM MOZE JAKIES 7 KM OD I JESTEM COTYDZIEN :) IMPREZKI SĄ PRZEOSTRE TYLKO CZASAMI MAŁO OSÓB, DJ TESH DOBRZE GRA KLIMAT JEST NIEPOWTARZALNY I WCALE NIE KAZDY JEST ZACPANY ALBO PIJANY...