Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Dyskoteka Alfa w Mierzęcicach. Kto się dzis wybiera ????

Polecane posty

Gość golgola
pozdro dla ciebie "ona"!! jestem z tobą.I ci co twierdzą ze ludzie ze wsi to buraki to niech sie zamkną na 3 spusty;/ impry na wiejskich dyskotekach sa fajowe:)byłam kilkanascie razy w mistowych klubach i ble...;/nie wybawiłam sie tak jak w alfa-chociaż preferuje bardziej dyskoteke "Omega"_Brudzowice...jestem tam stałym gosciem:)

ahh, jak miło :) No własnie w ALfie jest ,, to cos\" Znajomi kiedys sie własnie wybrali do Spizu i o 12.00 przyjechali do alfa bo stwierdzili ze tam jest beznadziejnie i jeszcze wydali ponad 20 zł na wstep + benzyna Chociaz nie powiem Ze Alfa jest bez zadnych minusów i wogole.. Ale cóz, co kto lubi :) A ja W Brudzowicach jeszcze nie byłam ale słyszałam ze tez jest fajna tylko.. jest tam wiecej narkotyków :/ Ale coz.. są plusy i minusy ;) Wiejskie Klubiki górą !! :D

Gość kamil21
przeglądałem galerie ze zdjeciami naprawde jest az tak dużo młodzieży co nie które to nie wiem czy mają 16 lat?

Buehhe Alfa jest słaba :D jak i nasza Ona.. buehe kojarzy mi sie z napalona nastolatka ktora nie potrafi sama zakrecic faceta badz.. i prosi innych zeby wzieli ze soba kogos buehehehehe.. Zeby na forum szukac potencjalnych facetow bueheheheheheh ŻAL. A do klubów/ dyskotek.. jest to jedna z gorszych dyskotek na ktorych byłam.. a byłam na ok 30 ;) róznych, w całym kraju;) Nie ma to jak Piramida w Chorzowie, Spiż w Katowicach, czasem w Wyższym Wymiarze jest fajnie. Kanty w Jaworznie- było fajnie ale zamkneli. Galeria w Sosnowu - tez zajebiscie, tez zamknieta. Galaktyka w Olkuszu- cos w stylu Alfy.. Bravo w Zabrzu- calkiem calkiem i td :)

Kolezanko.. czy ktos cie prosił , zebys sie wypowiadała na tym forum ? Dla Twojej wiadomosci powiem ze nikogo nie obchodzi ani nie interesuje z czym kojarzy Ci sie mój ani czyjkolwiek nick. Bo gdybym ja powiedziala z czym mi sie twój kojarzy.... to... No własnie. Kamil., odezwij sie do mnie to podam Ci ,, swierzutkie\" zdiecia ubiegłego tygodnia... czy sprzed dwóch tygodni :)

Gość kamil21
ale napisz mi o której jestes zazwyczaj na gg

Często :) jak bede dostepna to spokojnie sie mozesz odezwac :) np teraz

Gość kamil21
a jak masz na imie

Gość chcę ważyc 95kg
ważyłem 106 waże 97 będzie95 pozdro dla ciecie która chce ważyć 52 jestem z tobą

Proponuję wejsc na topic o nazwie : wazyłam bardzo duzo i schudłam w ,, zdrowie i uroda\". Tam są takie wspaniałe kobietki ze napeno wam pomogą. No to Kamil napisz mi jakąkolwiek wiadomosc i Ci wszystko powiem. Albo podaj swój nr ( chyba bedzie prosciej i szybciej) ;)

Gość kamil21
do ONA żeby móc do ciebie napisac na gg muszę mieć twoje imię i miejscowosc

Gość kamil21
aleś ty tajemnicza no ale ja też jestem dosyć tajemniczy

Kurcze, mowie CI chyba 20 raz ze nie potrzebujesz moich danych zeby do mnie napisac na gg ? Czy to tak trudno zrozumiec? Ok . Nie chcesz to nie pisz. Powodzenia

Gość Michałek_83.
a kto sie moze wybiera na dyskoteke zaczynajaca wakacje..? 23 czerwca i ile kosztuje wstep ? :D:D:D:D

A wiec wstęp w sobote kosztuuje 10 zł dla wszystkich. Ale naprawde zapowiada sie fajna imprezka takze... ;) jeszcze jakies pytania?

Gość olek-Wladcy much KOBIETA
kiedys tam jezdzilam ale nie pamietam jaki tam jest dojazd prosze o odp. chce tam zabrac kuzynke z niemiec

Dojazd.. no to zalezy z której strony pojedziesz. Ale z autostrady Katowice- Warszawa masz bezposredniodroge pod alfe. Kieruj sie na lotnisko w pyrzowicach bo to jest prawie przy tej samej drodze. Kieruj sie na lotnisko, a potem mierzecice- ul. Wolnosci. A budynek juz sam zobaczysz ;)

Gość aSko
Do Alfy teraz to juz nie bardzo jest po co jechac- ale miala swoje zaje****e czasy ojjjj miala :)

Gość ewlka 89
nie chcialabym zle sie wypwidac ale masakra jedynie mi przychodzi do glowy wybierzcie sie do GENESIS W NISZCZEWICACH tam sa dopiero klinaty

Gość ja 11
A czy da się tma odjechać autobusem np. od Będzina ??:)

Gość Aśka.
Rozpoznałam na zdjęciach; Jak Ci się coś nie podoba, to nie jeździj, chciałam zauwazyć, że jakoś Cie nikt nie zaprasza na Alfe. Wkurzają mnie takie osoby jak Ty, które pisza takie rzeczy . Szkoda, ze nie wiem jak wyglądasz i jak się ubierasz, bo widocznie BARDZO MODNIE !!! Każdy ubiera się tak jak mu jest wygodnie, a nie w to co jest modne. Poza tym o gustach się nie dyskutuje, a taka MODNA osoba jak Ty, powinna o Tym wiedzieć. Chyba, że to pozerka . hahaha. I idź sobie to twojego NIE WIEJSKIEGO KLUBU i sobie tam siedź. [ Boże, jak jedna osoba moze zje.bać dzień. Żałosne.]

Gość Bywycielka
NIE ma juz alfy xDDD

Gość alfy już nie ma dawno
teraz jest tam sala weselna ;)

Gość gość
hahaha jaki temat:D oj bawił się tam człowiek na imprezach :D