Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komentatorka

moj facet komentuje urode niemalze kazdej kobiety

Polecane posty

Gość komentatorka

strasznie mnie to drazni, tez tak macie, czy to znaczy,ze mnie nie kcoha do jasnej cholery??

Moze chce wzbudzić w Tobie zazdrość?? Na pytanie czy wy tez tak macie odpowiem , ze nie (naszczęście) bo jestem straszną zazdrośnicą ;)

Gość komentatorka
racze nie sadze by bylo to zamierzone,sprawia wrazenie jak by robil to automatycznie, ostanio nawet bylismy w skelpie i wolal mnie,zebym przyszla spojrzec na twarz pani na opakowaniu rajstop, bo wg niego byla bardzo ladna tragedia:(

Powiem szczeże,ze gdyby mój facet cały czas komentował urodę innych to napewno bym z nim nie była (ale nie sugeruj się mna bo to tylko moje skromne zdanie ;))

Łatwo sprawdzić o co mu chodzi. Nastepnym razem w sklepie zawołaj go i pokaż mu jakiegoś przystojniaka i zapytaj: Ten to jest przystojny, nie uważasz??? Jeśli się obruszy, to mozesz mu wytknąć takie samo jego zachowanie. Banalne przysłowie ma tu zastosowanie: Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Ale jeśli zwyczajnie podejmie ten temat przytakujac, bądź uważając, ze wg niego nie jest przystkojny (ale oczywiście jeśli powie to w zwykły, nie zazdrosny sposób) - to olej jego komentarze, bo nic złego w tym gadaniu nie ma na myśli.

moj maz czesto komentuje urode spotykanych ludzi, ja nie pozostaje mu dluzna ;) w zdrowym zwiazku to normalna rozmowa. gorzej jak zaczenie mowic - ta to ladna, czego nei mozna powiedziec o tobie :)))