Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga_z_miasteczka

mam 21 lat nigdy nie bylam na randce....

Polecane posty

Gość kinga_z_miasteczka

mam 21 lat i nigdy nie bylam na randce...wszkole dziewczuny prezchwalaja sie gdzie byly, ze sie calowali raz z tym raz ztamtym:( czuje sie jak dinozaur..opowiadam ze te chodze na randki i amm powodzenie bo mi jest po prossu wstyd p.s. wygladam przecitenie i nosze okulary...to chyba mi nie przeszadza???? jestem po rpostu normalna dziewczyna w czym problem??:( mialyscie podobnie????

Gość kinga_z_miasteczka
chce to zmienic !!!!!!!

Gość żyj nadzieją
do śmierci:O:P

Gość idz z koleżankami
na imprezę, do pubu może wpadniesz komuś w oko :) rusz sie z domu , do odważnych swiat należy:)

Mimo iz miałam swojego 1 chłoapka w wieku 15 lat to nigdy z nim na takiej prawdziwej randce nie byłam... Taką prawdziwą randkę miałam po raz pierwszy rok temu ze swoim 2 chłopakiem i mam nadzieję że ostatnim ;) wszystko jeszcze przed Tobą :)

Jeśli chodzi o to że inne koleżanki co chwilę chodzą na randki - nie liczy się ilość tylko jakość. Masz dopiero 21 lat a więc całe życie przed tobą , nie przejmuj się tym co inni mówią , z doświadczenia wiem że duża część to zwykłe przechwalanie się aby zaimponować innym. Nawet z przeciętnej dziewczyny można zrobić bardzo atrakcyjną kobietę.Tak więc jeśli nie podoba ci się twój wygląd to go zmień a na pewno nie pożałujesz. Pozdrawiam PS.Ludziska dlaczego się tak nad sobą użalacie ?

Gość A nie pomyślałaś
że w tym co twoje kolezanki opowiadają, jest tyle samo prawdy, jak w tym co ty im mowisz ? Myślę, że wszystko przed tobą, po prostu musisz zacząć wychodzic częściej z domu :-D ....