Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokodyl

Modsi mężczyźni

Polecane posty

Gość ja starsza
Życie codzienne z młodszym jest tez ok.Moze ja trafiłam na odpowiedzialnego faceta? i wbrew panujacemu przekonaniu to on mi ojcuje,a nie ja mu matkuje;).

wiesz co mi najbardziej podoba się w młodszych facetach? :) ten ich entuzjazm........szalone pomysły i żywiołowość :) mają w sobie tyle energii i chęci działa......na każdej płaszczyźnie :P

Gość Antonio25
Tak - to zdecydowanie przechodzi z wiekiem. Ale w wieku 25 lat nie jest jeszcze tak źle. Natomiast kobieta nawet w wieku 49 lat może mieć i ochotę i energię - sprawdzone ;-)

Gość lufka
...i wie czego naprawdę chce.

Gość Antonio25
Które z Was, dojrzałe Panie, są przed wspomnianym wiekiem 49 lat? Moje doświadczenie mówi, że takie Panie potrafią zaskoczyć ;-)

juken ?????????????? ja nadal nie wierze..........że to nie jakiś podszywacz :) no zdecydowanie zmiana na + :) :D :D :D

Antonio kawał mi się przypomniał:D:D Nieformalne zebranie oficerów w Carskiej Rosji. Alkohol leje się strumieniami. Wojskowi zaczynają się przechwalać, z kim to lubią uprawiać seks. - Ja lubię z blondynkami - mówi jeden. - Ja preferuję brunetki - chwali się drugi. - Wstyd przyznać, ale ja lubię się kochać z nieletnimi - wyznaje trzeci. - A ja to tylko z takimi cycatymi lubię - przyznaje się czwarty. - A ja panowie oficerowie, uwielbiam się kochać ze staruszkami... - zabiera głos porucznik Rżewski. - Fuj!!! Poruczniku! Jak tak można? - oburzają się współtowarzysze. - One myślą, że to ostatni raz - wyjaśnia porucznik. - I takie cuda wyprawiają...

Gość abstynentka
Jukenku 👄 :D

Gość Krokody
Jak panie czujecie sie u boku mlodzienca, ktory patrzy na was rozpalonymi oczyma i prawie pozera

no cóż...myslę ze każda kobieta czuje się dobrze...gdy widzi ten błysk w oczach faceta...i tu nie ma znaczenia wiek :)

Gość abstynentka
Każda kobieta poczuje się świetnie, gdy zobaczy błysk w oku mężczyzny. ;) Jednak gdy jest ona już wieku dojrzałym i ten błysk zobaczy w oku młodzieńca, to zapomina o komplekasach związanych z wiekiem, czuje się na powrót atrakcyjna również we własnych oczach. Krokodylu, Twoje zainteresowanie dojrzałymi kobietami może być dla mnie zrozumiałe, ale zainteresowanie Antonia25 Paniami do lat ... hmmmm ...49?

jednak meżczyzna jest naprawde szczesliwy kiedy widzi ten błysk i żar w oczach rozpalonej kobiety, słyszy jej oddech, czuje szybkie bicie serca...👄🌻

Gość ja starsza
Dla mnie nie ma znaczenia czy podobam sie starszemu czy młodszemu facetowi,nigdy jakos nie miałam kompleksów,więc nie musze sie dowartościowywać w ten sposób;).To,ze jestesmy razem to czysty przypadek.Nigdy nie podobali mi się młodsi i nie zwracałam na nich uwagi.

Gość abstynentka
Jukenku, to działa w obie strony. ;) 👄

Gość abstynentka
Ja starsza >>> to świetnie, że takich kompleksów nie masz. :) Ja niestety takowe mam tylko wówczas gdy ... spojrzę w dowód. :P

Gość Krokody
czy kobietki macie marzenia o mlodszych mezczyznach?

Gość abstynentka
Jukenku i usteczka i ...jeszcze mocno Ciebie przytulam. Od zawsze wiedziałam, że za tą zasłoną twardziela ;) kryje się tyle ciepełka. :)

zawstydzasz mnie:) Twoje zachowanie dobitnie pokazuje dlaczego dojrzałe kobiety sa tak wspaniałe, to ciepło , ta inteligencja, trn czar!!! ja też cie mocno przytulam👄 w twoje namietne 👄 , teraz chciałbym ci spojrzec gleboko w oczy, bardzo głeboko 🌻

Gość ja starsza
Kompleksy wiekowe;) 40stka to najlepszy wiek dla kobiety,ja dopiero teraz wiem,ze zyje:)

Gość abstynentka
Jukenku, teraz ja się zarumieniłam :) ... oj, ciekawe byłoby to głębokie spojrzenie w oczy... ;) Powiem Ci, że nie mieliśmy dotąd okazji rozmawiać ze sobą, chyba, że się gdzieś pode mnie podszyłeś. :P Jednak czytając Ciebie w róznych sytuacjach, zawsze byłam po Twojej stronie.

jestem człowiekiem obdażonym specyficznym spojrzeniem, zapewanim cie że nie zapomiała bys go do konca życia 🌻 co do podszywu to nie wiem czy sie podszywałem, wydlada na to że masz jeszzce na kaffe czrny nick, prawda??

Gość abstynentka
Ja strasza

Gość abstynentka
Coś urwało post, więc ponownie go puszczam. Ja strasza

Gość abstynentka
Nie wiem co się dzieje, ale jeszcza jedna próba. :D Ja strasza

Gość abstynentka
No dobra, nie udało się. Więc dam sobie spokój. :( Jukenku ze spojrzeniem ... i vice versa. ;) Co do nicka, to mam ich kilka, ale najlepiej pisze mi się na pomarańczowych. ;)