Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfesfesr

Talbetki, ból brzucha i wogle.. Proszę Cię pomóż mi...

Polecane posty

Gość fddfesfesr

mam problem i od razu proszę o to aby powstrzymać się od głupich komentarzy. Nie jestem małolatą która nie wiem jak się zabawiać... Współżyję z moim chłopakiem (jesteśmy ze sobą 5 lat) używam tabletek... Zażywam regularnie, tylko niepokoi mnie plamnienie, (czy jest normalne??) (to mój 5 miesiąc brania)... I jeszcze jedno boli mnie brzuch i trochę mi niedobrze... nie kochamy się codziennie, (ostatnio 16 dni temu) bo wyjechał do pracy... Ale wolałabym żeby dziewczyny, kobiety doświadczone powiedziały czy to normalne objawy i czy nie ma powodów do zdenerwowania... Dziękuję

Gość Beybeee
A Wiec nie to nie jest normalne aby wystepowaly plamienia.. bol jak i plamienia to sa skutki uboczne ktore powinny minac po 1/2 badz 3 opakowaniu.. Idz szybko do lekarza.. napewno Ci zmieni tabletki

Gość fddfesfesr
ale powiedz mi, jeszcze czy to wina tabletek?? Bo w zasadzie czułam się dobrze po tabletkach a w tym miesiącu jakoś tak dziwnie... To znaczy tak od tygodnia... Z tym pamieniem ... to pewnie hormony świrują??

Gość Beybeee
no prawdopodobnie tak.. wiesz objawy uboczne nie musza koniecznie pojawic sie od 1 tabletki. Powiedz o Tym gin:)

Gość fddfesfesr
dziękuję Ci bardzo... Troszkę zaczynałam się martwoć że to może ciąża... Bo nie bolą mnie piersi ani nic... Tylko jakoś tak ostanio mi nie jest dobrze w brzuchu i te plamienie... (małe ale jest)

Gość Beybeee
odpowiedz sobie na jedno czy np zwymiotowalas albo mialas ostra biegunke po zazyciu tabletki? jesli tak a potem sie kochalas np do konca to wtedy radzilabym test.. a jak nie to sie nie przejmuj

Gość fddfesfesr
nie... Zawsze załywam tabletki o 20. Zawsze praktycznie punktoalnie. Wcozraj zażyłam późno w nocy ale nie kocham się teraz z facetem bo go nie ma:) A nie kochaliśmy się codziennie tylko przed jego wyjazdem kilka razy i po prostu więcej... Nie piję, nie palę... Czyli to plamienie to po prostu skutki uboczne. w poniedziałek idę do lekarza ale zaczynałam się stresować że mi tak dziwnie na brzuchu od kilku dni... Ale poewnie coś mi zaszkodziło:) Tak?

Gość Beybeee
tak :) spoznic sie z tabletka mozesz 12 h i jestes zabezpieczona.. ja tez nie raz mialam takie akcje ale w ciazy nie jestem i pilnuje teraz tabletki