Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imem

Jak w kobiecie wzbudzić zazdrość?

Polecane posty

Gość imem

Chce większego zainteresowania, a ona tak mało okazuje t ę miłość:(

Gość to moge jeszcze zrozumiec
moze olac ale zeby ta kobieta nie stała sie przez to jeszcze bardziej obojetna ...............! moze zacznij bardziej niz zawsze o siebie dbac ,odbieraj jakies"tajemnicze smsy tel." podziała;)

Gość imem
ale ja ją tak bardzo kocham. wiem ze ona też. jak sie jej zapytałem dlaczego nie ma u niej takiej spontaniczności to odp że nie wie. a ja często bez powodu przytulam sie i całuje itd, dziwnie mi z tym

Gość imem
Pytałem czy kocha i czy chce być ze mną. Odp że tak, przeciez mogła odpo negatywnie i miałaby świety spokój

Gość to moge jeszcze zrozumiec
w sumie moze nie kocha...z tego co piszesz wiem to po sobie.... chyba ze akurat ma takie załamanie ,tak tez czasami bywa ale za pare dni wroci wszystko do normy...:0

Gość imem
powiedziała to z przekonaniem. Ale w zwiazku to ja zawsze byłem osobą która bardziej okazuje ja na zewnątrz

moze nie okazuje uczuc...:) ja nie byłam \"nauczona \' okazywac...... i potem nie okazywałam tego wzwiazku za to moj partner tak... ciezko ocenic tą sytuacje...

Gość imem
chyba poszukam sobie kolezanki kt ona nie zna. Bo te co zna wie ze sa niegroźne. kiedyś ale to było rok temu dost smsa od jednej koleżanki ze studiów to rzuciła sie do tel i wtedy widzaiłem że była mzazdrosna. bredze już wiem o tym, ale zależy mi na niej i ją bardzo kocham, a z drugiej strony tak wiecej chciałbym miec okazywane to uczucie

Gość imem
a nauczyłaś sie okazywać? tego da sie nauczyć?

Gość sarenkaa
da się, włąsnie po czasie, i po tym jak pokazuje ci to ta ukochana osoba:)

Gość imem
Ona jest osobą bardziej otwartą niż ja. ma wielu znajomych, ciągle to nowych ja raczej tycvh sprawdzonych i stałych. taki już jestem. co do zdrady to ufam jej, ze jest w porządku

Gość imem
tak właśnie zrobie poznam kogoś nowego i moze to podziała

Moja opinia jest taka ze zawsze w zwiazku ktos kocha bardziej, ktos troche mniej. :( W moim poprzednim zwiazku na poczatku on kochal bardziej ja bardziej olewczo, potem on zaczal olewczo wiec na mnie to jak kubel zimnej wody i ja kochalam bardziej i te milosc okazywalam, az mi zbrzydlo bo on tej swojej obojetnosci nie zmienial wiec przestalam okazywac to on sie wtedy obudzil i znowu mnie tak baaaaardzo kochal, ale bylo juz za pozno. a moze w waszym zwiazku to tez nuda. 4 lata to szmat czasu. sprobuj moze cos odswiezajacego wprowadzic do waszego zwiazku. zmien moze cos z waszego utartego schematu. sama nie wiem bo kazdy zwiazek jest inny. ale... powodzenia ci zycze

u mnie bylo wlasnie tak ze na poczatku ja za nim latałam.........pozniej mi przeszlo....zaczełam go tak jakby olewac to on znowu zaczał okazywac swoje ucxzucia zrobil sie bardzo opiekunczy i w ogole............i tak w kolko...:D ale to jest bez sensu........

Gość Wrom
Po czterech latach w związku trudno wzbudzić zazdrość, zwłaszcza jeżeli masz taką spokojną naturę i ona właściwie wszystko o tobie wie oraz zdaje sobie sprawę z tego na co mógłbyś się odważyć. Zazdrość/zainteresowanie/podejrzenia wzbudza nietypowe zachowanie partnera. Przede wszystkim partnerka nie powinna wiedzieć wszystkiego o tobie, z kim się spotykasz, gdzie wychodzisz, z kim rozmawiasz przez telefon/GG (oczywiście w większości musi wiedzieć te sprawy ale chociaż z 10-20% lepiej żeby nie, sam nie mówić chyba że zapyta, wtedy czasami można skłamać i powiedzieć np. że kolega XX). Inne rzeczy: zmiana przyzwyczajeń, zachowania w sypialni (na +), czasami "skryte" zauważanie innych kobiet w jej obecności, dbanie o swój wygląd/higienę, podczas niektórych nieobecności wyłączanie komórki, znalezienie sobie jakiegoś hobby poza domem, nie zwierzanie się ze wszystkiego jej czy nie pytanie o jej radę we wszystkim, kwiaty czy prezent bez okazji (faceci tak robią po zdradzie). Jeżeli ktoś potrafi to "flirtowanie"/"bycie przesadnie miłym" z jej koleżankami lub innymi paniami - lepiej tego nie robić przy braku wyczucia, balansowanie na krawędzi może być ryzykowne.

Gość Wrom
To co napisałem tyczyło się wzbudzania zazdrości ale czy to zrobi dobrze dla związku to już nie wiem, może tak ale niekoniecznie.

Gość a moze.........
taki ma charakter i tyle. jak ja bym chciala zeby mój sie tak przytulał czesto:-( mój facet jaet taki jak towja kobieta