Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyzgakowata

dlaczego jestem wciąż sama?

Polecane posty

Gość Zyzgakowata

Nie jestem brzydka. Nie jestem głupia. A jednak, wciąz porażki... a ostatnio, od ostatniego faceta, długo długo nic.... jak przegladam sie w lustrze i patrze na swoje piersi ktore z miesiaca na miesiac coraz marniej wygladaja, jak patrze jak mi zmarszczek przybywa robi mi sie cholernie smutno. Ze tych piersi nie moglby ktos jeszcze pocałować, ze ktoś nie mógłby sie zakochac w tych oczach....desperacja, mimo ze mam dopiero 22 lata...

Moze ta desperacje za bardzo czuc...? JAkbym byla mezczyzna to by we mnie nie wzbudzila zainteresowania kobieta bedaca w takiej desperacji ;)

moze jestes zbyt marudna i ciagle narzekasz ? :o i wlasnie takim zachowaniem odpychasz facetow od siebie ....

Gość Zygzakowata
Też myśłałam, ze to przez desperacje. Rzucam się na każdego kto zwróci na mnie uwagę albo coś w tym stylu. Ale z drugiej strony. Jak mnie coś pochłonie, to obojętni mi faceci i tak leci ten czas... Martwi mnie to np. ze dzis wlasnie w sobote, nie moge wyjsc z facetem do kina chociażby. I to ze nitk mnie nie przytulił kilka miesiecy. I nie kochałam się od roku. Mam zmarszczki od slodyczy i fajek (ktore notabene rzucilam dzis) a piersi jak ma sie duze to pod wplywem nieszczesnej grawitacji niestety opadaja. Jestem...chyba jestem. Powiem wam, ze zanim skończyłam szkołę średnią byłam marzącą idealistką, mialam tyle energi planow, pewnosci siebie, potarfilam poderwac najfajniejszego faceta. A jak poszlam na studia, do pracy, jak moje idealy sie gdzies rozplynely, zwiazki porozpadały, przyjaznie rozlecialy, wartosci tez...czuje ze jestem pusta jak banka. cyniczna. i chyba sie nie dziwie ze nie moge nikogo soba zainteresowac. jak przywrocic radosc zycia? :(

Na studiach mialam najpiekniejszy okres mojego zycia :D Jakies lyse studia wybralas :D Ja poszlam tam gdzie wiedzialam, ze bedzie fajnie :D

Gość Zygzakowata
Teraz zaczęłam inny kierunek, może będzie lepiej. Ale zaocznie studiuję to nie wiele sie zdam, na zawarcie nowych przyjaźni. Musze pracować by na te studia zarobić. Zawaliłam sobie życie pracą by nie myśleć o samotności, marności życia, beznadziejnosci codziennych czynności. Bo jestem osobą wrażliwą bardzo i łatwo mi się załamać i pogrążyć w depresji. Ale tak jak dziś. czasem każdy ma dość.

Gość mam to samo___
tylko ze mam 24 lata :(

zygzakowata - tylko czytajac co napisalas, to juz sie zdolowalam a coz dopiero z Toba przebywac ? :o wyluzuj troche, usmiechnij sie a na pewno przyciagniesz odpowiednie osoby do siebie......

Gość jutinese
mysle ze powinnas popracowac nad poczuciem wlasnej wartosci!!!!!!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno na glowę upadłaś? masz dopiero 22 lata całe zycie przed Tobą. widze na ulicach stare brzydkie kobiety z facetami

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
jak zaczęłam czytać ten watek to pomyślalam ,że masz 40 lat conajmniej..

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
zauważylam ,że brzydkie i pogodne kobiety cześciej mają facetow niz te ladne ,albo przeciętne co mają jakieś depresje urojenia ,że nikt ich nie zechce i tylko narzekają...znam takie osoby i sa same. znam też np bardzo grubą dziewczyne co ciagle ma jakiegoś faceta i inne rownie brzydkie jak ona. nawet w rozmowach w toku byly bardzo brzydkie kobiety i mialy roznych facetow w swoim zyciu