Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cradle of love

24 lata i teraz już tylko czekać na trumnę !

Polecane posty

Gość cradle of love

Siema - tu dam teraz upust mojej wściekłości ! Mieszkam sobie w małym miasteczku. Dzisiaj chciałam sobie przymocować do ściany za domem obręcz do gry w kosza...a moj ojciec się po prostu nie zgodził !!! Powiedział, ze w moim wieku NIE WYPADA już abym latała jak g.wniarz za piłką. żeby sąsiedzi się śmiali . Kurczę, ja myslalam, ze jak sie ma 24 lata, to sie powinno cieszyc z zycia, bo to życie się dopiero ZACZYNA ! A nie robic z siebie starucha :(

Gość aaaaaaaaaaaa
nie przejmuj sie 24 to jeszcze czas na zabawe sprobuj w innym miejscu z tym koszem:) powodzenia

Gość cradle of love
ojciec nie lubi gdy biegam z gołą dupą przed domem i majtają mi się cycki:classic_cool:

Gość cradle of love
albo nie dorosłam do swojego wieku, albo po prostu, za wcześnie na takie sprawy, jak małżeństwo, rodzina, dzieci .... ten kosz - to tylko taka marginalna sprawa. Ja chcialabym sie jeszcze bawić, odwiedzać znajomych, nie wiem - ogolnie sie cieszyc... Niedawno zaręczyłam się z facetem - rodzice każą mi biegać za lokalem, sukienkami, i innymi bzdurami związanymi z weselem, a ja po prostu rzygam tym tematem ... i sama już nie wiem, jak to wszystko poukladac, aby zyc w zgodzie z sobą :(

Gość cradle of love
a zresztą, chyba jestem lesbijką. tak myslę, bo siostra mojego narzeczonego pociąga mnie bardziej niz on:(

Witam :) A jak bardzo małe to miasteczko jest? Tak z ciekawości bo może tatuś się boi o to, że sie jeszcze rozmyślisz.

serce mi sie \"skrajalo\" jak kiedys weszlam z ciekawosci na forum o kieckach slubnych. - wplyw mamy, ktora wciaz truje mi o weselu. Czy naprawde ledwo przekraczajace 20 tke panienki odnajduja szczescie w zamążpojsciu w takim wieku ?

Gość to małe miasteczko
i nazywa się Terespol, a narzeczony mieszka w Brześciu:(

Gość zawsze możesz urodzic dziecko
po trzydziestce:) tylko znajdź chętnego który ci je spłodzi:)

Terespol w kuj-pom czy ten na granicy? Sama mam 24 lata, ale nie w glowie mi jeszcze ślub, chociaz przyznam, że mile by mi sie patrzyło na pierścionek na palcu :) Prawda jest taka, że im bardziej Cię namawiają na coś tym mniej sie chce to robić. A poszaleć czasem trzeba :) mój się ostatnio zdziwił że po nocnej zabawie do 2 w nocy byłam w stanie wstać na 7 rano do roboty, czułam się jak nowo narodzona, pomimo kaca :) Czasami po prostu trzeba się wyszumieć

Boi się o przyszłośc swojej córki, to akurat całkiem normalne. Boi sie że jeszcze mu zostaniesz na pamiątkę :) wtedy ciężko by mu było przeżyć dwie baby w domu dłużej niż to planował ;) Mój tez chce się mnie już pozbyć, ale na razie mu nie wychodzi :D

Gość a lubisz złoty deszczyk
no i tak trzymaj, mała:classic_cool: będą z ciebie ludzie:)

Gość a ja wiem... juz ich znam
ktos zamiast el, dał duże i

dzieki za rozwiazanie zagadki :D dzieki moderom, za wywalenie postów :) wczoraj zalałam robaka z kolegą :) dzisiaj moje problemy egzystencjalne zastąpił kac. A kawa w niedzielny poranek smakuje wybornie:) to jest ten moment, gdy ciesze się chwilą :)