Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róz do policzków

Róz do policzków

Polecane posty

Gość Róz do policzków

jaki możecie polecić róz do policzków zeby był w miare nie drogi i dobry!! co sadzicie o różu z constans caroll (nie wiem dokladnie jak to sie pisze)?? wie ktoś ile on kosztuje??

Gość Madda
constance carolll nie jest zły, miałam odcień cinnamon, ładnie się nanosił, dopasowywał do karnacji, kosztuje niewiele ponad 10zł

Gość Mmmmmiiiiiiii
ja polecam maybelin dobre sa dwadziesia cos zloty kosztuje,to nie drogo

Gość ja polecam tylko w wyłącznie
Bourjois i ewentualnie L'oreal Blush Delice, jeżeli ktoś woli "błyszczący" efekt. I róż zawsze nakłąda się na przypudrowaną sypkim pudrem twarz, inaczej żaden nie rozłoży się równo. I [polecam jeszcze podwójny róż Shiseido i wszystkie róże Chanel, z tyh droższych.

Gość koobi
Paul Sagan ok.30 zł---bardzo dobry

Gość rozowo niebieska
ja kupilam sobie w oriflame byl niedrogi i wlasciwie jest dobry ale ja zawsze mialam problem z nanoszeniem rozu tzn dokladnie jak?

ja zawsze roz nakladam pedzelkiem oczywiscie na przypudrowana sypkim pudrem buzie.... zastanawiam sie nad tym constans caroll bo slyszalam ze jest dobr...

Gość w gore w
Ja polecam Inglota. Dosyc szeroka gama wyboru i kosztuje około 14zł

Ja uwielbiam róże do policzków, bo są nadają twarzy taki świeży, dziewczęcy look. Najczęściej używam tego z rimmela (kosztuje ok 20 zł). A co do stylizacji make-up'owej z różem w roli głównej to znalazłam ciekawy artykuł na stronie dourody.pl - makijaż w stylu marii antoniny :)

Gość Velvet_rose
Ja stosuję różne róże, bardzo lubię testować i ostatnio moim faworytem jest wypiekany mineralny róż Artdeco - ładny, głęboki ale dający naturalny efekt odcień.

Przetestowałam wiele firm kosmetycznych, które w swjoej ofercie maja roże do policzków. Niektóre były bardzo drogie a nie spełniały swojej funkcji. Nareszcie znalazłam i najbardziej zadowolona jestem z tego różu (podaje link) http://www.splendore.pl/AMC_Roz_Do_policzkow_INGLOT_p9496.htm Osobiście używam odcienia 51. Jest duża paleta kolorów do wszystkich typów karnacji. Polecam.

Gość MonisSs_88
inglot ma dobre róże, też używam ^^ :))

Gość malinka1585
polecam róż z niższej ale nie gorszej półki cenowej czyli z Makeup Revolution http://www.topdrogeria.pl/wszystkie_produkty/roz_i_want_candy_wow,11998.html - ma piękny "cukierkowy" kolor, żadnych drobin, jest totalnie matowy, można stopniować jego intensywność i wygląda bardzo naturalnie na policzkach :)

Gość ankasr
podbijam róż z MUA jest jednym z lepszych na rynku w cene, która nie zabija

Gość angie1898
Najfajniejszą ofertę różów ma chyba Makeup Revolution. Zerknij sobie, może znajdziesz coś dla siebie: http://puderek.com.pl/45_makeup-revolution . Mnie bardzo odpowiada to, że mają szeroką paletę kolorów. W przypadku innych firm nie zawsze jest z tym tak fajnie. A dobór odpowiedniego odcienia różu to wbrew pozorom wcale nie taka prosta sprawa.

Gość gość
ja bardzo lubię róż z annabelle minerals jest delikatny, nie chodzi tu o kolor bo jest duży wybór ale nie podrażnia mojej skóry która szczególnie zimą gdzie jest duża zmiana temperatur lubi tylko wybrane kosmetyki o delikatnym składzie.

a jak z trwałościa różu annabelle? bo jak pisałam chce kupić, a skoro używasz, to może podpowiesz czy na pewno warto?

Gość gość
u mnie annabelle trzyma się długo ok 8 h jak jestem w pracy cały czas widać go na policzkach,

Gość Marion_Silver
mam z annabelle puder i podkład, różu na co dzień nie uzywam, ale sadze, ze jest spoko tak jak te wspomniane. Ogolnie duza trwalosc, ale bardzo dobre dla alergików takich jak ja

Gość stolati
Trudno jest znaleźć róż do policzków, który ładnie się rozprowadza i ma odpowiedni odcień. Koleżanka z pracy poleciła mi róż z Golden Rose i muszę przyznać, że jest chyba najlepszym jaki miałam do tej pory. http://goldenrose.pl/produkty/cera/roze.html

Gość gość
wiosna jakoś częściej używam różu niż bronzera. Właśnie szukam jakiś kosmetyków z naturalnym składem, annabelle faktycznie ma fajny skład i cena niska. A zamówię sobie spóźniony prezent na dzień kobiet heh :)

Gość Marion_Silver
ma taki sklad, ze sa tam tylko 4 skladniki, do tego naturalne, wiec nie bedzie krostek. ja po wielu różach na kosciach policzkowych potem miałam krostki i to nie wina pędzla, bo go myję raz w tygodniu. co do bronzerów, no ja mam cerę jasna, wiec w połaczeniu z bronzerem wyglądam komicznie:):) stad róż

Gość gość
fajne są te kosmetyki z annabelle, skład bez wątpienia mineralny, co do różu to mam coral odcień, fajny. Skóra znacznie zyska na promiennym blasku.

Gość gość
ja tez annabelle w tym kolorze, bardzo ładnie podkresla policzki, poza tym trzyma sie caly dzien