Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzusta421

dr Józef Jethon -proszę o informacje

Polecane posty

Gość dzusta421

Czy ktoś miał korekcje nosa u doktora plastyka Jozefa Jethona -bardzo prosze o informacje bo mam miec zabieg za trzy miesiace.

Gość a nie wiesz że w tym kraju
ale głupota nie boli - naprawdę polecam wam laski operację u tego pana. Ja wolę uczyć się na cudzych błędach, ale wy widocznie musicie na własnej skórze :P

A mi się wydaje ze Dr J.J to poprostu ma już swoje lata świetnosci za sobą, niestety, wszystko poszło do przodu, nie raz czytałam że ma już reumatyzm itp. Więc faktycznie....ja tez bym sie u niego raczej nie operowała, tzn, biore pod wuagę innych Dr. Ale jego nigdy nie wzielam pod uwage nawet na konsultacje. Jednak jak mówimy że coś spieprzył to prosze o dowody, słowo to mało.

Gość a nie wiesz że w tym kraju
ggg - no widzisz, walczysz z anną na innym topiku, a sama byś się u niego nie zoperowała.

Walcze z anną6 dlatego że nie podoba mi się jej sposób przekazywania informacji, atakowania wszystkich, po koleji, nazywania mnie anciagaczką.....a sama co, tylko pisze a żadnych dowodów nie ma. Mi podpowiedział rozsądek, ze on jest zbyt wiekowy, słaby wzrok, reumatyzm, itp. I to mi starczylo w selekcji.

Gość Slyszałam
ze Jethon podrywal pacjentki i dlatego zrezygnowałam z konsultacji u niego

Gość hahahahahahahaha

Wejdz na temat "Co sadzicie o plastyku J.JETHONIE". Tam sa zdjecia mego spartaczonego brzucha. Kompromitacja totalna, inni lekarze pytaja, czy robilam sobie harakiri.

Gość gość
A kto to ?