Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curly

dlaczego mam wrażenie że to co najlepsze juz za mna..?

Polecane posty

Bo to co było ważne było niedawno!!! Z czasem Ci przejdzie. Mi juz przechodzi. Chyba ze masz 80 lat i masz raka w stanie terminalnym - wtedy wspolczuje - brak nadzieji

Gość dlaczego ja też
mam takie wrażenie?

Gość sarrrna
Ja niestety mysle tak juz lugo i sił na pewno mi to nie dodaje ,ale jeszcze niedawno ktos spiewal,ze,WAZNE SA TYLKO TE DNI KTÓRYCH JESZCZE NIE ZNZMY>>>i co??? Teraz juz go nie ma i bardzo długo był w depresji

Nie zalamujcie mnie. Tez moglbym wpasc w depresje. Na razie zadnych perspektyw na to ze bedzie lepij po tym jak bylo super. Ale z takim podejsciem nie da sie zyc. Jak trzeba to sobie wmowcie ze bedzie dobrze.

Gość dlaczego ja też
a ja? wyszłam za mąż niecały mies temu i juz zaczynam żałować... :o nie, to nie byla pochopna decyzja, znalismy sie ponad 5 lat...

My tez bylismy ze soba 5 lat. Rozstalismy sie. Ja tez sie zastanwiam, czy to nie byla pochopna decyzja. Cobys nie zrobila to nigdy nie bedziesz wiedziec! Ale slub to konsekwencje - fakt.

No to moje gratulacje I spadaj z tego forum :-) To nie miejsce dla ludzi szczesliwych. Przytul sie do narzeczonego. Albo idz sie z nim spontanicznie pokochac - i obawy szlak trafi :-)

Gość dlaczego ja też
ja teraz wiem że pochopnie to ja wróciłam do niego rok temu po kłotni... Wtedy bym już dała radę wreszcie życ bez niego, ale widac kocham go za bardzo...